KK Nostalji Treni 🫠

Sordugum soruyu anlayanlar anlar🤣 mor cidden "ağam"la evlendi mi?
Ayyyy hahahaha bu da ayri bi olaydi, uzman hisse kitleyici yatirimci emlak baronesi vs vs, sonra yanina baska uyeyi takti getirdiydi sonra da aaa ise bak ikisi de ayni kisiymis :KK70: en son yuzunu islama donmeye karar vermis dosta dogru tadinda mazbut bir hayat yasayacakti, ne oldu acaba sonra.

Edit: erkek miydi kadin miydi var miydi yok muydu anlattiklarinin hepsi gibi muamma olarak kaldi :))

Ayyyy hahahaha bu da ayri bi olaydi, uzman hisse kitleyici yatirimci emlak baronesi vs vs, sonra yanina baska uyeyi takti getirdiydi sonra da aaa ise bak ikisi de ayni kisiymis :KK70: en son yuzunu islama donmeye karar vermis dosta dogru tadinda mazbut bir hayat yasayacakti, ne oldu acaba sonra
Siz yetkili birine benziyorsunuz; biraz fazla detay verir misiniz :KK53: Üyeler sitede aktif değilse nick verebilirsiniz.

Ayyyy hahahaha bu da ayri bi olaydi, uzman hisse kitleyici yatirimci emlak baronesi vs vs, sonra yanina baska uyeyi takti getirdiydi sonra da aaa ise bak ikisi de ayni kisiymis :KK70: en son yuzunu islama donmeye karar vermis dosta dogru tadinda mazbut bir hayat yasayacakti, ne oldu acaba sonra.

Edit: erkek miydi kadin miydi var miydi yok muydu anlattiklarinin hepsi gibi muamma olarak kaldi :))

Ayni kisi degillerdi lütfen.Kumpasa gelmisti mor😄 Sorasim geliyo agama ucuzler nasil buyuyolar mi diye ama su siralar cok yukleniyolar başı darda zaten kendisine ondan demiyorum bisey🤣

Ayni kisi degillerdi lütfen.Kumpasa gelmisti mor😄 Sorasim geliyo agama ucuzler nasil buyuyolar mi diye ama su siralar cok yukleniyolar başı darda zaten kendisine ondan demiyorum bisey🤣
Nasıl yükleniyorlar mesela? Ben birinden öğrenmiştim, durduk yerde yazmıştı, konuyu yerinde görmedim yani.

Koca tahtayı yapmak bozmak falan kolay mı ayol aaaa. Milletvekili olduydu en son umut sarı ( :KK53: ) wuhuuu başı nasıl darda olmasın

Son düzenleme:
X