- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.941
Yok o degildi tohtorumNisankralicesi miydi hsgsgs
Evvet ya sonunda birini buldum olayı bilenBen hatırlıyorum
EtmeeeeeDemin profilde bişişer okudum duş başlığı filan hayırdır kim dedi onu sjksjk
Ünlülerden bi ablanın adıydı birinin nicki diye hatırlıyorumYok o degildi tohtorum
Evvet ya sonunda birini buldum olayı bilen
Sassy'i silip atmışlar KK dan, hiç yaşanmamışçasına.
Anlıyorum nedenini. Konudaki insanlar gerçekti. Sadece yakınlık dereceleri farklı. Sıkıntı yerlere gidecekti, bak bi de hala bitmedi muhabbeti, gören soruyor.Şakaneden acaba?
Degildi ikisi de, o zamanlar cool takilan popilerdendi ama nickleri unlu ismi degildi. Kim bilir belki arada geliyorlardir avlanmaya buraya hahahÜnlülerden bi ablanın adıydı birinin nicki diye hatırlıyorum
Ayyyy hahahaha bu da ayri bi olaydi, uzman hisse kitleyici yatirimci emlak baronesi vs vs, sonra yanina baska uyeyi takti getirdiydi sonra da aaa ise bak ikisi de ayni kisiymisSordugum soruyu anlayanlar anlarmor cidden "ağam"la evlendi mi?
Siz yetkili birine benziyorsunuz; biraz fazla detay verir misinizAyyyy hahahaha bu da ayri bi olaydi, uzman hisse kitleyici yatirimci emlak baronesi vs vs, sonra yanina baska uyeyi takti getirdiydi sonra da aaa ise bak ikisi de ayni kisiymisen son yuzunu islama donmeye karar vermis dosta dogru tadinda mazbut bir hayat yasayacakti, ne oldu acaba sonra
Ayyyy hahahaha bu da ayri bi olaydi, uzman hisse kitleyici yatirimci emlak baronesi vs vs, sonra yanina baska uyeyi takti getirdiydi sonra da aaa ise bak ikisi de ayni kisiymisen son yuzunu islama donmeye karar vermis dosta dogru tadinda mazbut bir hayat yasayacakti, ne oldu acaba sonra.
Edit: erkek miydi kadin miydi var miydi yok muydu anlattiklarinin hepsi gibi muamma olarak kaldi :))
Nasıl yükleniyorlar mesela? Ben birinden öğrenmiştim, durduk yerde yazmıştı, konuyu yerinde görmedim yani.Ayni kisi degillerdi lütfen.Kumpasa gelmisti morSorasim geliyo agama ucuzler nasil buyuyolar mi diye ama su siralar cok yukleniyolar başı darda zaten kendisine ondan demiyorum bisey
Koca tahtayı yapmak bozmak falan kolay mı ayol aaaa. Milletvekili olduydu en son umut sarı (Ayni kisi degillerdi lütfen.Kumpasa gelmisti morSorasim geliyo agama ucuzler nasil buyuyolar mi diye ama su siralar cok yukleniyolar başı darda zaten kendisine ondan demiyorum bisey
Mor'a degil yüklenmelerNasıl yükleniyorlar mesela? Ben birinden öğrenmiştim, durduk yerde yazmıştı, konuyu yerinde görmedim yani.
Onunla gündemde zaten.Koca tahtayı yapmak bozmak falan kolay mı ayol aaaa. Milletvekili olduydu en son umut sarı () wuhuuu başı nasıl darda olmasın