KK Nostalji Treni 🫠

Hala şoku atlatamadım sasy fake miymiş really? Ama bir konusunda ceycey’e çok kızmıştı babasının ismini diğer üyelere verdiği için. Hatta Milena ile yüz yüze görüşüyorlardı falan. Nasıl fake olabilir, yok inanmam.

giphy.gif

O kadar somut delileri topikte paylaşamıyoruz. Silivri üşütüyor bizi :KK70:
Hepsini okuyamadım konunun ortasından girince de anlayamadım inan. O zaman milena’da feyk.
Bu arada eski üyeleri konuşmak kural dışı mı? Ay ben iyice uzak kalmışım buralardan halbuki yıllarımı vermiştim.

Hepsini okuyamadım konunun ortasından girince de anlayamadım inan. O zaman milena’da feyk.
Bu arada eski üyeleri konuşmak kural dışı mı? Ay ben iyice uzak kalmışım buralardan halbuki yıllarımı vermiştim.

Üye eski ve aktifse evet yasak ama eski ve üyelik iptali yaptıysa c’moooon :KK53:

Hala şoku atlatamadım sasy fake miymiş really? Ama bir konusunda ceycey’e çok kızmıştı babasının ismini diğer üyelere verdiği için. Hatta Milena ile yüz yüze görüşüyorlardı falan. Nasıl fake olabilir, yok inanmam.
Nasıl yani, bu kız sahte miydi gerçekten?

Hala bana özelden damadın dayısının adını yazmayanlara teessüf ederim :63:

Ahahahahahah o gitmedi mi dedikodusunu yapamıyor muyuz artık
Günah günah 🙄

Ben hala gerçek olabileceğine inanıyorum çünkü ben gerçek olabilme ihtimali olan her şeye inanırım. Lütfen beni kandırmaya da çalışmayın sonra çok sinirleniyorum ve kıyameti koparıyorum. Teşekkür ederim.

X