- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.921
Ah canım ya, ben giderken kitap başlığında kitap yorumlayan kültür sanat aşığı arkadaşımdın. Gülüp eğlenmiyorlar da herşey ne kadar ciddiBeni şahit yazdılar
Beni bu hale düşürenler utansınAh canım ya, ben giderken kitap başlığında kitap yorumlayan kültür sanat aşığı arkadaşımdın. Gülüp eğlenmiyorlar da herşey ne kadar ciddi
Uyku tutmadı. Sassy nin gerçek kimliğini buldum. Kolej mezunu. Amerika'ya falan okumaya gitmiş. Sanırım o yüzden Amerika ile ilgili sorulara net cevap vermiş. Ailesi dışında çok aşırı bir yalan yok gibi ama sürekli hikayler uydurması falan bunlar hayal kırıklığı tabi.fake olan konu şu, paylastigi resimler gittigi balayi yeri (buraya attigi gelinlik resimleri balayi reaimleri vs)
kendisine ait degil.
muhendis degil, bakan ogluyla evli degil.
kendisi mimar, bakan yigeniyle evli e bakan yigeni olunca ve bu yigende bazi durumlardan dolayi adindan bahsedilen birisi olunca haliyle kulis haberlerine düşüyo diyeyim.
ifşalamayın özelden de olsa kimseye bu bir suç çünkü başınız ağrimasin.Uyku tutmadı. Sassy nin gerçek kimliğini buldum. Kolej mezunu. Amerika'ya falan okumaya gitmiş. Sanırım o yüzden Amerika ile ilgili sorulara net cevap vermiş. Ailesi dışında çok aşırı bir yalan yok gibi ama sürekli hikayler uydurması falan bunlar hayal kırıklığı tabi.
Bunun benzerini 9 yıl önce yasadik. Bizde mesleği doğruydu. Eşinin yakisikli olduğu ve kg sinin tavırları bu sebepten doğruydu. Boşanma vs yalandı. Ayrı şehre taşınma ev tutma falan yalan..çocuk gerçek çocuğun resmi gerçek. İsim başka. Güzel bir kadının gerçek ismi ile gerçek fotolarını kullaniyordu. Hatta kv benim oğlum daha yakışıklı diye baskı yaptıkça biz anlamiyorduk. Çünkü attığı karı koca resimlerimde güzel olan kızdı koca orta haklıydı. Gercekte kız güzel değil koca yakisikliydi falan filan. Böyle karma bir hikayeydi. Bir noktaya kadar yalanları anlasilirdi ama o kadar samimiyete rağmen sonrasını neden bu kadar uydurdu asla anlamadık. Deseydi ki kimliğim açık olmasin diye uydurdum. Sonra size diyemedim. Onu anladık..ama bizim hikayedeki kız çok karakterli, iyi harika bir profilken sürekli atma seviyesini artırdığı için ifşa olmuştu. Çok hayal kırıklığına ugramisitik çünkü çok seviliyordu.
Sasyy de oldukça benzer bir hikaye
Hangi kanaldan buldunuz merak ettim. Bahsettiğiniz diğer kişiyle iletişim halindeymişsiniz bununla bi iletişimiz yok gibi anladım.Uyku tutmadı. Sassy nin gerçek kimliğini buldum. Kolej mezunu. Amerika'ya falan okumaya gitmiş. Sanırım o yüzden Amerika ile ilgili sorulara net cevap vermiş. Ailesi dışında çok aşırı bir yalan yok gibi ama sürekli hikayler uydurması falan bunlar hayal kırıklığı tabi.
Bunun benzerini 9 yıl önce yasadik. Bizde mesleği doğruydu. Eşinin yakisikli olduğu ve kg sinin tavırları bu sebepten doğruydu. Boşanma vs yalandı. Ayrı şehre taşınma ev tutma falan yalan..çocuk gerçek çocuğun resmi gerçek. İsim başka. Güzel bir kadının gerçek ismi ile gerçek fotolarını kullaniyordu. Hatta kv benim oğlum daha yakışıklı diye baskı yaptıkça biz anlamiyorduk. Çünkü attığı karı koca resimlerimde güzel olan kızdı koca orta haklıydı. Gercekte kız güzel değil koca yakisikliydi falan filan. Böyle karma bir hikayeydi. Bir noktaya kadar yalanları anlasilirdi ama o kadar samimiyete rağmen sonrasını neden bu kadar uydurdu asla anlamadık. Deseydi ki kimliğim açık olmasin diye uydurdum. Sonra size diyemedim. Onu anladık..ama bizim hikayedeki kız çok karakterli, iyi harika bir profilken sürekli atma seviyesini artırdığı için ifşa olmuştu. Çok hayal kırıklığına ugramisitik çünkü çok seviliyordu.
Sasyy de oldukça benzer bir hikaye
Bu topikteki ipuculardan. Uyku tutmayınca okudum baya. Bakan yegeni kısmı zaten spesifik. Ordan faceye falan baktım annesi babası falan. Face hesapları genelde eski ve herkese açık oluyor. Orda bilgiler ve yorumlar vardı.Hangi kanaldan buldunuz merak ettim. Bahsettiğiniz diğer kişiyle iletişim halindeymişsiniz bununla bi iletişimiz yok gibi anladım.
Kamuya açık paylaştığı bilgileri paylaşmanın suç unsuru yok. TV de bile herkese açıksa profili yüzünü falan gösteriyorlar. Özel bilgilerine ozel şekilde ulaşıp ifsalarsam bu suç olur. Herşey kendi paylaştığı şeyler.ifşalamayın özelden de olsa kimseye bu bir suç çünkü başınız ağrimasin.
yok benim demek istedigim gercekte kim oldugunu adini sanini vermeyin.Kamuya açık paylaştığı bilgileri paylaşmanın suç unsuru yok. TV de bile herkese açıksa profili yüzünü falan gösteriyorlar. Özel bilgilerine ozel şekilde ulaşıp ifsalarsam bu suç olur. Herşey kendi paylaştığı şeyler.
@sassyyassyBana Sassy nin kullanıcı adını tam olarak yazacak bir koca yürekli hatun var mı yaww
Offf hepsini her seyi hatırlıyorum, 7. sayfaya kadar okudum neden bahsedildiyse cogunu hatirliyorum, neden boylePeki elmayra çekirgee , nickimtam13harf Asude bahar, İpek Tuncer hatırlayan oldu mu
Oyy mihaill kuzum hg sebi görmek ne güzelOfff hepsini her seyi hatırlıyorum, 7. sayfaya kadar okudum neden bahsedildiyse cogunu hatirliyorum, neden boyle
Ve de ben bu konuya neden denk geldim, 300 kusur sayfayi isin yoksa oku simdi (yapacam cunku)
Buyuk kotuluk ettiniz bana gizlar, kotu yola dusurdunuz.
7. Sayfadan selamlar, magaramdan ciktim okuya okuya yetisecem ins
Nisankralicesi miydi hsgsgsGitmeden once, konusuldu mu bilmiyorum ama iki uye arasindaki lezbiyen mesajlasma olayini hatirlayan var mi? İkisi de zamaninda forumda bilinen uyelerdi (nickleri aklimda), hatta bir tanesi 2020'de falan gelmis biseylere yorum yazmis simdi baktim.
Guya bu ablalar kendi aralarinda zaten epey samimi imis ama baska uyelere de sulanmaya baslamislar falan oyle ortaya cikmisti. Bu olayin ustu cabucak kapatilmisti, hatta icerigini hatirlayamasam da bir konu mu acilmisti veya bi yerde lafi mi gecmisti bu olayin ifsa edildigi, sonra o konu komple silinmisti aninda.
Ama kimse hatirlamiyor bu olayi, vallahi uydurmuyorum ay :)) 10 sene olmasa bile yaklasmistir, boyle bisey oldu ama. Nolur biri cikip evet hatirliyorum desin
Ben hatırlıyorumGitmeden once, konusuldu mu bilmiyorum ama iki uye arasindaki lezbiyen mesajlasma olayini hatirlayan var mi? İkisi de zamaninda forumda bilinen uyelerdi (nickleri aklimda), hatta bir tanesi 2020'de falan gelmis biseylere yorum yazmis simdi baktim.
Guya bu ablalar kendi aralarinda zaten epey samimi imis ama baska uyelere de sulanmaya baslamislar falan oyle ortaya cikmisti. Bu olayin ustu cabucak kapatilmisti, hatta icerigini hatirlayamasam da bir konu mu acilmisti veya bi yerde lafi mi gecmisti bu olayin ifsa edildigi, sonra o konu komple silinmisti aninda.
Ama kimse hatirlamiyor bu olayi, vallahi uydurmuyorum ay :)) 10 sene olmasa bile yaklasmistir, boyle bisey oldu ama. Nolur biri cikip evet hatirliyorum desin
O irkik değil miydi?Nisankralicesi miydi hsgsgs
Hangisiydi ecebağğğğO irkik değil miydi?
Erkekti o yazmış herkese gider ayak.Nisankralicesi miydi hsgsgs