- 23 Temmuz 2014
- 3.838
- 16.913
- 32
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.761
İşte yok onun akıbetini bilmiyorum. En son deprem zamanı paylaşım yapıyordu, son hatırladığım o.Hangi üyeliği ifşa oldu ki? Birden fazla olması lazım
İşte yok onun akıbetini bilmiyorum. En son deprem zamanı paylaşım yapıyordu, son hatırladığım o.
Eğer suçlandığı gibi Sherlock ile aynı kişi olsaydı giderdi kalmazdı, demek ki değilmiş demek istedim.
BideSeçim zamanı gitti o. Sitede değil ama geri gelir. Uzaklaşmak istedi sanırım
cidden bdv ye ayak bastigin an kavga çıkabiliyoEvet hiç eski eğlencesi kalmamış, kimin tavuğuna kışt desek ban yiyoruz zaten. Bari böyle troller olsa eğlenirdik
Biri ayağın çok küçük, bamya kadar demiş. Nasıl anlamışlar yaaa
ya birde captain price ve benneyanginlargördum vardı onlarda artik hic girmiyor.
Etiket yasak mi duzelttim ben ama alıntı olunca yine etiketle olmuşya birde captain price ve benneyanginlargördum vardı onlarda artik hic girmiyor.
Bide
COLIN giggles vardı onlarda yok yukarda linkteki konuda görünce aklıma geldi
Etiket yaptım ama yasak falan olur diye duzelttim
Captain erkekmiş dfjkldjfya birde captain price ve benneyanginlargördum vardı onlarda artik hic girmiyor.
bilmiyorum ki etiket yasakmi degilmi ben kendim etiketlemek istemedim pek konuşmuşlugumuz yok ikisiylede.Etiket yasak mi duzelttim ben ama alıntı olunca yine etiketle olmuş
Var öyle bir kaç kişi gelmeyen şey mesele idrak yollariminkapali oda yok bomba yorumları oluyordu
neee gercekten mi ama ben dugun surecinde onunla konusmustum burda baya kaynanasindan, cocuk yapmaktan vs bahsediyorduCaptain erkekmiş dfjkldjf
Siteden atıldı o
Nisankraliçesi de kadındı fljkgjighfkneee gercekten mi ama ben dugun surecinde onunla konusmustum burda baya kaynanasindan, cocuk yapmaktan vs bahsediyordu
Saka yapıyorsun ciddi mi buCaptain erkekmiş dfjkldjf
Siteden atıldı o
cidden bdv ye ayak bastigin an kavga çıkabiliyoeskiden çok yazardım orda sonra bıraktım hep aynı sorunlar kocam kaynanam nisanlim sevgilim ve benzer durumlar surekli ayni seyi yazarken buluyo insan kendini.
ne bombeler patlamıştı halbuki, mat rujun konusu falan.
bir kiz vardi amcasinin oglunun kendisine tecavuz etttigini zorla alikoydugunu vs yazmistida butun site seferber olmustu kizi kurtarmak icin kapiya polis gidince esimle tartistim o yuzden oyle yaptim sikayetci degilim demisti
bir tanede psiko vardı geldi buraya yazdi yazdi intihar edecegim vs dedi onada seferber oldu millet 2 saat sonrami ertesi gunmu ne sözde kankasi gelip arkadaşım intihar etti öldü mektubunu bulduk yazmisti yermi anadolu cocuğu kk hatunları
İdrakyollarıiltihabını diyorsanız o gelmişti yakın bir zamanda.bilmiyorum ki etiket yasakmi degilmi ben kendim etiketlemek istemedim pek konuşmuşlugumuz yok ikisiylede.
o yuzden etiketlemek istemedim ama merak ediyorum.
evet idrakda gelmiyor, cutemom yalan oldu onuda merak ediyorum
EvetSaka yapıyorsun ciddi mi bu
Allahtan fazla sohbetimiz yoktu.Evetsürekli erkeksin muhabbeti dönüyordu onda. Sonra ne olduysa siteden atıldı.
Allahtan fazla sohbetimiz yoktu.
Kim erkekse çıksın ortaya lütfen arkadaşlar
Erkekten ziyada fake çok var
Cutemon onu bilmiyorumbilmiyorum ki etiket yasakmi degilmi ben kendim etiketlemek istemedim pek konuşmuşlugumuz yok ikisiylede.
o yuzden etiketlemek istemedim ama merak ediyorum.
evet idrakda gelmiyor, cutemom yalan oldu onuda merak ediyorum
Ne bileyim yasaklar cezalar hepsi birbirine karıştıEtikette sıkıntı yok. Geyik topiğine çağırıyorsun konuya gel kaynatalım demiyorsun