KK Nostalji Treni 🫠

Hangi üyeliği ifşa oldu ki? Birden fazla olması lazım
İşte yok onun akıbetini bilmiyorum. En son deprem zamanı paylaşım yapıyordu, son hatırladığım o.

Eğer suçlandığı gibi Sherlock ile aynı kişi olsaydı giderdi kalmazdı, demek ki değilmiş demek istedim.

Yeni üyelik ile gelmiştir olivia. O siteyi terk edemez

Evet hiç eski eğlencesi kalmamış, kimin tavuğuna kışt desek ban yiyoruz zaten. Bari böyle troller olsa eğlenirdik

Biri ayağın çok küçük, bamya kadar demiş. Nasıl anlamışlar yaaa
cidden bdv ye ayak bastigin an kavga çıkabiliyo eskiden çok yazardım orda sonra bıraktım hep aynı sorunlar kocam kaynanam nisanlim sevgilim ve benzer durumlar surekli ayni seyi yazarken buluyo insan kendini.
ne bombeler patlamıştı halbuki, mat rujun konusu falan.
bir kiz vardi amcasinin oglunun kendisine tecavuz etttigini zorla alikoydugunu vs yazmistida butun site seferber olmustu kizi kurtarmak icin kapiya polis gidince esimle tartistim o yuzden oyle yaptim sikayetci degilim demisti
bir tanede psiko vardı geldi buraya yazdi yazdi intihar edecegim vs dedi onada seferber oldu millet 2 saat sonrami ertesi gunmu ne sözde kankasi gelip arkadaşım intihar etti öldü mektubunu bulduk yazmisti yermi anadolu cocuğu kk hatunları

Son düzenleme:
ya birde captain price ve benneyanginlargördum vardı onlarda artik hic girmiyor.
Etiket yasak mi duzelttim ben ama alıntı olunca yine etiketle olmuş

Var öyle bir kaç kişi gelmeyen şey mesele idrak yollariminkapali oda yok bomba yorumları oluyordu

Bide

COLIN giggles vardı onlarda yok yukarda linkteki konuda görünce aklıma geldi

Etiket yaptım ama yasak falan olur diye duzelttim

Etikette sıkıntı yok. Geyik topiğine çağırıyorsun konuya gel kaynatalım demiyorsun

Etiket yasak mi duzelttim ben ama alıntı olunca yine etiketle olmuş

Var öyle bir kaç kişi gelmeyen şey mesele idrak yollariminkapali oda yok bomba yorumları oluyordu
bilmiyorum ki etiket yasakmi degilmi ben kendim etiketlemek istemedim pek konuşmuşlugumuz yok ikisiylede.
o yuzden etiketlemek istemedim ama merak ediyorum.
evet idrakda gelmiyor, cutemom yalan oldu onuda merak ediyorum

Arkadaşı gelip intihar etti falan diyene kadar ben inanmıştım o Almanya'daki deliye hatta Almanya'daki kadın dernekleriyle iletişime geçmeye çalışıyorduk

bilmiyorum ki etiket yasakmi degilmi ben kendim etiketlemek istemedim pek konuşmuşlugumuz yok ikisiylede.
İdrakyollarıiltihabını diyorsanız o gelmişti yakın bir zamanda.

Diğeri kocasıyla barıştığı için tepki görmemek için çekip gitmiş sanırsam.

Cutemon onu bilmiyorum
Etikette sıkıntı yok. Geyik topiğine çağırıyorsun konuya gel kaynatalım demiyorsun
Ne bileyim yasaklar cezalar hepsi birbirine karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…