KK Nostalji Treni 🫠

İdrakyollarıiltihabını diyorsanız o gelmişti yakın bir zamanda.

Diğeri kocasıyla barıştığı için tepki görmemek için çekip gitmiş sanırsam.
cute zaten ayrilmayacagi belliydi, bir ton bahane üretti burda herkese kesinlikle barısma boşan bişan derken

Nasıl fark edilmedi öyle 10 yılda az değğil yani.

Cutenin 2.eşide aldattıydı demi,devam mı ediyor hala evliliğine.
cilek.yagmuru farketmişti. O da sonunda itiraf ettiği bir konu yazmıştı. 40 yaşında 2 çocuğu olan bir adammış. Kadınları daha iyi anlamak için girmiş siteye güya gkljkjg

cilek.yagmuru farketmişti. O da sonunda itiraf ettiği bir konu yazmıştı. 40 yaşında 2 çocuğu olan bir adammış. Kadınları daha iyi anlamak için girmiş siteye güya gkljkjg
Olaya bak yani,keni karısını çözemeyen adam buradamı çözecekmiş bunları.

Ciddenmi ilk eşinide aldatma sonucu ayrılmıştı diye biliyordum,buna kıyamadı herhalde.

Evet öyleymiş bir bana yürümedi o dönem geyikteydik hatta hep oradan yürümüş
Abla cuteyi bu site degil de çoook eski üyesi oldugumuz siteden biliyorum
Orada anlatmıştı zaten eşinin konusunu.
Bu eşiyle de arası aldatma yüzünden bozuldu bir de bunlar bir devlet kurumunda ailece çalışıyorlardı millet de nasıl ya torpil felan mı demeye başlayınca vınnnnn

Ciddenmi ilk eşinide aldatma sonucu ayrılmıştı diye biliyordum,buna kıyamadı herhalde.

Evet öyleymiş bir bana yürümedi o dönem geyikteydik hatta hep oradan yürümüş
aslinda olay kıyamamak değildi, cutenin ilk eşinden olan oğlu ikinci eşini babasi biliyordu.
boşansaydı adam diğer ( ikinci esin oz cocugu) cocugu gormek icin gelecek diger cocugum arkalarindan bakacak babasi olmadigini ögrenecek vs diye endiselenmisti.
neden bir çocuğa babası yada annesi olmayan biri annen yada baban diye tanitilirki?
bir insan baska bir insana nasil bu kadar guvenebilir sonsuza dek hayatinda kalacagina emin olur.
durum böyle olunca ilk çocuk için bosanamadı

İlk başlarda babası diye biliyordu,hatta pedagog eşliğinde babası olmadığını söylendi diye hatırlıyorum olayları.
Saklanacak bir durum değildi aslında,çocuğun belli bir yaşa gelene kadar beklenmesi normalde sonrasında açıkca anlatılması lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…