- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.399
- Konu Sahibi feliscatus
Tamam.Bilse de kimse sana söylemez boşuna bekleme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam.Bilse de kimse sana söylemez boşuna bekleme
Burda millet anlattıkça hatırlarsın, çok eğlenceliValla balım isimleri falan hatırlıyorum ama gerisi yok bende. 10 senedir oturduğum mahallede bile kim kimdir bilmem. Geçen oğlumun arkadaşları geldi eve Bi anlatıyorlar oha dedim dedikodu desen sizde.
Ben de tıkınacağım.Kixlqr yqtiyorum ben iyi geceler
Beni tarif ediyorsunuz gibi şu an.Bir de profil fotoğrafında sırtından bir sürü bıçaklanmış bir üye vardı, onun da yorumları çok keyifliydi.
Cute o. İkinci kocasıyla otobüste mi trende mi ne tanışmıştı. Çok güzel gidiyordu evliliği sonra o da aldattı. Afettiği için de terk etti buraları. Bence terk etmedi gerçi hala buralarda hissedebiliyorum. Bi de ilk oğlu üstün zekalıydı.Bi dakka bi dakka, şeyi hatırlayın ne olur, o da (güya) KK'ya küsenlerden Nick gelmiyor aklıma ama açıklamada Deniz ve Ege vardı, çocuklarının isimleri.
İkinci evliliğiydi, bi çocuğu ilk kocasındandı. O süreçleri falan anlatırdı.
İkide birde Yunanistanlıyım diyodu, büyük bi övünme şeyiydi onun için
Bi kadın konu açmıştı, bebeğinin cinsiyeti ile ilgili bi şeyler soruyor, kadına saldırmıştı, bize ne senden, biz ne bilelim deyip kendini ve çocuklarını anlatmaya başlamıştı da burdakiler linç etmişti, bıktık senin Egenden bebenden diye, içimin yağları erimişti
Dur dur çıkacak bir şeyler.Burda millet anlattıkça hatırlarsın, çok eğlenceli
Evet evet hatırladık sonradan onu, Yunanistan'lıCute o. İkinci kocasıyla otobüste mi trende mi ne tanışmıştı. Çok güzel gidiyordu evliliği sonra o da aldattı. Afettiği için de terk etti buraları. Bence terk etmedi gerçi hala buralarda hissedebiliyorum. Bi de ilk oğlu üstün zekalıydı.
Geriden geliyorumEvet evet hatırladık sonradan onu, Yunanistan'lı
O ne bemusluk hortumuyla hamile kalan kimdi?
Huniye musluk fortumu takmış.O ne be
O ne be
Fortumu nasıl sokmuş ki içeri vajinismus isevajinusmuş hamile kalmanın yolunu öyle bulmuş engin bilgilerini böyle yapın diye paylaşmıştı
Şahsen hortum yerine diğerini seçerdimFortumu nasıl sokmuş ki içeri vajinismus ise
Ölen komşusunun 2 çocuğunu evine alan birsendi değil mi yanlış hatırlamıyorsam. O konuya çok üzülmüştüm ya ne oldu acaba çocuklar
Babaları sorun çıkarıyordu, çocuklar bana alışamıyor diye göstermiyorduÖlen komşusunun 2 çocuğunu evine alan birsendi değil mi yanlış hatırlamıyorsam. O konuya çok üzülmüştüm ya ne oldu acaba çocuklar
Dmi ama, mantıkenŞahsen hortum yerine diğerini seçerdim