- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.399
-
- Konu Sahibi feliscatus
Mini etek tavsiyesi veriyorduAyaklı erkek arada kaynadı o da vardı kadınlık öğreten erko ahshshshs bugün hangi ojeyi sürdüm erkeği shdhdbd
Ayakkabıya çükünü geçirip foto atan gerizekalı bile vardı hey babam hey,ojeli erkek ayağını mumla ararsınAyaklı erkek arada kaynadı o da vardı kadınlık öğreten erko ahshshshs bugün hangi ojeyi sürdüm erkeği shdhdbd
Bana pipisini atan manyak vardı. Profiline ısırıp atana 5bin TL yazmıştıAyakkabıya çükünü geçirip foto atan gerizekalı bile vardı hey babam hey,ojeli erkek ayağını mumla ararsın
Olm ayakkabi gecirdiyse gene insafli davranmis gecen gece herif anadan dogma yakim cekim gozumuze soktu hayvan yavrusuAyakkabıya çükünü geçirip foto atan gerizekalı bile vardı hey babam hey,ojeli erkek ayağını mumla ararsın
Ayakkabı değil terlik, lütfen ama.Ayakkabıya çükünü geçirip foto atan gerizekalı bile vardı hey babam hey,ojeli erkek ayağını mumla ararsın
Salmış kobrayıOlm qyakkabi gwcirdiyse gene insafli davranmis gecen gece herif anadan dogma yakim cekim gozumuze soktu hayvan yavrusu
Neden ısırtıyo ya acımıyo muymuş?Bana pipisini atan manyak vardı. Profiline ısırıp atana 5bin TL yazmıştı
Sizce ayağım çok mu büyük diye konu açmıştı.Olm ayakkabi gecirdiyse gene insafli davranmis gecen gece herif anadan dogma yakim cekim gozumuze soktu hayvan yavrusu
Valla balım isimleri falan hatırlıyorum ama gerisi yok bende. 10 senedir oturduğum mahallede bile kim kimdir bilmem. Geçen oğlumun arkadaşları geldi eve Bi anlatıyorlar oha dedim dedikodu desen sizde.2011 konusundan buralara geldik valla, biz de anlamadık nasıl olduEski konuları ve kişileri yad ediyoruz jfjsjdjsk hatırladıkların varsa alırız bi dal
Sassyy fake miymiş. Vay anasınısassye cok sasirdim, kanserdi, annesi bebekken terketmis babasi annesini aldattigi icin.. 2aylikken krese vermis babasi.. yengesiyle abisiyle olaylari.. annesinin ölümü falan ay ne hikaye yazmis ya herkesi de inandirmismilena diye bi uye vardi sasyle ozelden gorustugunu soyluyordu o ne soyluyor o da mi fake yoksa
Bilse de kimse sana söylemez boşuna beklemeBenneyanginlargordum vardı bir zamanlar. Severdim onu. Sonra birden gitti. Neden gitti bilen var mı?
Aşk acısı çeken bir ergenden geldik buralara :dBen şimdi de bu konuyu açma fikri nereden çıktı diye merak ediyorum.
İyi uykular bebişKixlqr yqtiyorum ben iyi geceler