KK Nostalji Treni 🫠

Olivia ile Sherlock Holmes aynı kişiler miymiş? Sherlock'un fake olduğunu biliyordum, yani bu durumda Olivia da mı fake'ti?

Bilen old üyelerden acil cevap bekliyorum.

O da mı fakeymiş.
Ya şöyle sherlock zaten absürt konular açıyordu. Onun fake olduğu anlaşılmıştı, daha doğrusu konuları faketi.

Açtığı gene saçma bir konuda sadece Olivia destek vermiş ve Sherlock için sahte değil, ben gerçek hayatta tanıyorum ,anlattıkları doğru demiş. Herkes de yoksa siz aynı kişi misiniz demiş.

Şu an ikisi de yok ve aşırı merak ettim.

"Kasiyerin yaptığı şeye anlam veremedim" diye bir konu var orada tartışılmış.

Konu linki eklemeyi bilen ekleyebilir.
Sabah bakayım

Bide calci ye birini soracaktim fake olduğu için değilde nerde diye sitede muhabbetleri vardı belki haberi vardır diye

@Msspinkee vardı ya C Calcifer o neden gitti siteden bilgin varmi

Biriside yazmış ki ayagin hic güzel değil parmaklarin yok gibi ay hiç güleceğim yoktu

Konu bu. Ama şöyle bir şey var görüştüm demiş belki oliviaya ona güvenmiştir ondan savunmuştur ama burda uydurmasyon konu açıyordur.

Evet bu.

Zaten Olivia düşününce yakın bir zamana kadar buradaydı. İfşa olsa kalmazdı yani.

Tamam ikna oldum.

Sabah bakayım

Bide calci ye birini soracaktim fake olduğu için değilde nerde diye sitede muhabbetleri vardı belki haberi vardır diye

@Msspinkee vardı ya C Calcifer o neden gitti siteden bilgin varmi

Seçim zamanı gitti o. Sitede değil ama geri gelir. Uzaklaşmak istedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…