- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.741
chamallows adam arkadaşlarına hava yapmıştır artık ooo kol zannettiler diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gozlerimi şaşı yapip tekrar bakacagim demişim birde artik acilmiyo boyle jan janli konularAyakkabı seçimi yanlış diyor yaa
Peki senin kol zannederek giriş yapman ve sonra kafana dank etmesi
ay sorma ama hakkaten kol gibiydi haachamallows adam arkadaşlarına hava yapmıştır artık ooo kol zannettiler diye
gozlerimi şaşı yapip tekrar bakacagim demişim birde artik acilmiyo boyle jan janli konular
ay sorma ama hakkaten kol gibiydi haa
O da mı fakeymiş.Olivia ile Sherlock Holmes aynı kişiler miymiş? Sherlock'un fake olduğunu biliyordum, yani bu durumda Olivia da mı fake'ti?
Bilen old üyelerden acil cevap bekliyorum.
Ya şöyle sherlock zaten absürt konular açıyordu. Onun fake olduğu anlaşılmıştı, daha doğrusu konuları faketi.O da mı fakeymiş.
Ciddi misin fake ha oliviaOlivia ile Sherlock Holmes aynı kişiler miymiş? Sherlock'un fake olduğunu biliyordum, yani bu durumda Olivia da mı fake'ti?
Bilen old üyelerden acil cevap bekliyorum.
Valla ben de ona cevap bekliyorum.Ciddi misin fake ha olivia
Çok karışıkValla ben de ona cevap bekliyorum.
1.sherlock fake
2.olivia onun gerçek olduğunu iddia ediyor. Bu durumda sanki o da mı fake oluyor?
Çok karışık
Kim gerçek kim yalan
Sabah bakayım"Kasiyerin yaptığı şeye anlam veremedim" diye bir konu var orada tartışılmış.
Konu linki eklemeyi bilen ekleyebilir.
Biriside yazmış ki ayagin hic güzel değil parmaklarin yok gibi ay hiç güleceğim yoktuAyağım çok mu büyük ?
Ya kızlar tabikide yinede çok büyük bir şey değil belki ama ben çok takıyorum, sizce ayağım çok mu büyük ? Ha bir de sormuşken koku için ne yapmalıyım?www.kadinlarkulubu.com
Yorumlar çok iyi
öyle oluyorValla ben de ona cevap bekliyorum.
1.sherlock fake
2.olivia onun gerçek olduğunu iddia ediyor. Bu durumda sanki o da mı fake oluyor?
Evet bu.Konu bu. Ama şöyle bir şey var görüştüm demiş belki oliviaya ona güvenmiştir ondan savunmuştur ama burda uydurmasyon konu açıyordur.Kasiyerin bu yaptığı şeye anlam veremedim ?
Ben de aynı kişi olduğunuzu düşündüm. Konu sahibi siz destek mesajı atana kadar kimseye cevap vermedi. Oysa açıklamasını ilk sayfalarda da yapabilirdi. Düşündü düşündü, çıkar yol bulamadı. Ben destek mesajı atmadım. Konu sahibini tanıdığıma dair ilk yorumumda ne yazdığımı tekrar okuyun lütfen...www.kadinlarkulubu.com
Evet bu.
Zaten Olivia düşününce yakın bir zamana kadar buradaydı. İfşa olsa kalmazdı yani.
Tamam ikna oldum.