- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.381
Yerimi alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerimi alayım
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda bu zor süreci hayırla güzel bir şekilde atlatirsin. Hakkında en hayırlısı olsunArkadaşlar selam
Uzun zamandır uğramadım nasilsiniz
Ben çok farklı bir sorun ile uğraşıyorum ve isler kötü yerlere gidiyor. Hiç olmayacak kötü yerlere. Buradan donermiyim bilmiyorum. Bazı radikal kararlara mecbur kalacağım gelecek planları, bosanma şehir degistirme vs gibi
Dua istiyorum
Konuyu anlatsam şaşırırsıniz açıkça herseyi bahane olarak görüyorum
Buradan olumlu şeylere dönmek büyük mucize olacak önümde uzun ve kötü bir yol var.
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda bu zor süreci hayırla güzel bir şekilde atlatirsin. Hakkında en hayırlısı olsun
Boşanma konusunda seni iyi anlıyorum, ben de bu süreçten yeni çıktım. O süreçte yaşadıklarımdan sonra hiçbir şekilde geri dönüş olmayacağını anladım. Bazen gerçekleri bu süreçte daha net görüyoruz sanırım. Insallah senin benimkinden daha zararsız bir şekilde biter gider. Yıpratıcı bir süreç.Çok teşekkür ederim 2 aydır mücadele ediyordum aslında bir süreç kesinleşmiş birsey yoktu ama artık vazgeçtim farklı yollara gireceğim aldığım tepkilere de çok kırgınım kötüyü kaldıramayana iyiyi yasatmayacagim
Hakkınızda hayırlısı olsun. Size kolaylık ve ferahlık diliyorum.Arkadaşlar selam
Ben çok farklı bir sorun ile uğraşıyorum ve isler kötü yerlere gidiyor. Hiç olmayacak kötü yerlere. Buradan donermiyim bilmiyorum. Bazı radikal kararlara mecbur kalacağım gelecek planları, bosanma şehir degistirme vs gibi
Dua istiyorum
Buradan olumlu şeylere dönmek büyük mucize olacak önümde uzun ve kötü bir yol var.
Boşanma konusunda seni iyi anlıyorum, ben de bu süreçten yeni çıktım. O süreçte yaşadıklarımdan sonra hiçbir şekilde geri dönüş olmayacağını anladım. Bazen gerçekleri bu süreçte daha net görüyoruz sanırım. Insallah senin benimkinden daha zararsız bir şekilde biter gider. Yıpratıcı bir süreç.
Rabbim içine ferahlık versin, en mutlu olacağın şekilde olsun ne olacaksa.Arkadaşlar selam
Dua istiyorum
Rabbim içine ferahlık versin, en mutlu olacağın şekilde olsun ne olacaksa.
Anlatmak istersen dinleriz
Ne yapalım eskiler bitti mi nedir Güncel konu ve aktif üye konuşmak da yasak, o zaman bu şarkı hepimize gelsin
İnşallah her şey çok iyi ve hayırlı olur senin için EsilaArkadaşlar selam
Dua istiyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun. Konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum ama hayat inişli çıkışlı. Bu sıkıntılı günlerinin arkasından da güneşli günler gelecek. İçini ferah tut.İnan sakladığım için değil 2 aydır sonuclandiramadigim bir durum hatam var ama tek hata benim değil hepsini yazmak o kdr zor ki. Ve biraz destek ile ayağa kalkabilecekken eşime çok kırgınım
Artık iyi günlere dönsem de eski planlarım yok. Beni ne bekliyor çok merak ediyorum
Güçlü ve mantıklı bi kadınsın, doğru yolu bulup feraha ereceğine eminim. Allah kolaylıklar versin.İnan sakladığım için değil 2 aydır sonuclandiramadigim bir durum hatam var ama tek hata benim değil hepsini yazmak o kdr zor ki. Ve biraz destek ile ayağa kalkabilecekken eşime çok kırgınım
Artık iyi günlere dönsem de eski planlarım yok. Beni ne bekliyor çok merak ediyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım sıkıntılı günleri atlatıp kolayca feraha çıkarsınızİnan sakladığım için değil 2 aydır sonuclandiramadigim bir durum hatam var ama tek hata benim değil hepsini yazmak o kdr zor ki. Ve biraz destek ile ayağa kalkabilecekken eşime çok kırgınım
Bir güncük uyuyayım dedim, o da bugüne denk geldi İyi yönden bakarsak daha az kandırıldımSana wptan da yazdım görmedin bebelerin peşindesin kesin bütün ekşını kaçırdın
Ahaha valla ben de çok durgun diye biraz bakınıp çıktım, çocuklar uyuyunca erkenden yattım. Olana bakDün de hiç bir olay yokmuş diyordum
Patlasın ondan sonra başlarız güme gitmeyelimYerimi alayım
Hakkında hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar selam
Dua istiyorum