- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.501
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.421
Mesajın silinmiş ama gördüm aynı kişiyiz ifşa olmuşuz. Hoşçağalın gidiyom ben.Mesaj tekrarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajın silinmiş ama gördüm aynı kişiyiz ifşa olmuşuz. Hoşçağalın gidiyom ben.Mesaj tekrarı
Neyseki erkek çıkmamışız o da bir şeydirMesajın silinmiş ama gördüm aynı kişiyiz ifşa olmuşuz. Hoşçağalın gidiyom ben.
Konu çok ciddiydi ondan sildim bi an tuhaf hissettim agsusjnss demek doğru bilmisim sherlock gibi kadınımMesajın silinmiş ama gördüm aynı kişiyiz ifşa olmuşuz. Hoşçağalın gidiyom ben.
Google lens dünden beri çöküyor, sen de katılKonu çok ciddiydi ondan sildim bi an tuhaf hissettim agsusjnss demek doğru bilmisim sherlock gibi kadınım
Katilmadigimi düşünmen üzdü HAHSJXKXIDJDDGoogle lens dünden beri çöküyor, sen de katıl
Gerçek olamayacak kadar güzeliz demek ki, onore oldum şahsenMesajın silinmiş ama gördüm aynı kişiyiz ifşa olmuşuz. Hoşçağalın gidiyom ben.
Ada'nın benim olmasını isterdim şahsen dkdjjdkd şimdi sıfırdan doğur büyüt zor işGerçek olamayacak kadar güzeliz demek ki, onore oldum şahsen
Ben de senin saçları isterdim ama napalım, kısmet pırasa saçmış akdkwskfAda'nın benim olmasını isterdim şahsen dkdjjdkd şimdi sıfırdan doğur büyüt zor iş
Daha da iyi olursun Allah'ın izniyle.Tam anlamıyla böyle hissediyorum yaşarken öyle zor geliyor ki
Bu pazartesi daha iyiyim
Ne olduğunu anladım, gerçekten insanın etrafında çoluk çocuk dolu olması, sırtını yaslayacağı bi tane insan evladı bulamamak çok kötü. Allah selamete kavuştursun.
Hahahahahah estağfurullah ne alakaBir ben anlamıyorum böyle konularda ne olduğunu. Azcık zekasız mıyım acaba
Hahahahahah estağfurullah ne alaka
Bu kez ben de çözemedim.Güncel konuları konuşamamak ne kötü ya bdv’de birinin kimliği çözülmüş ben gene anlamadım gerçi de keşke konuşabilseydik
BiliyorumGüncel konuları konuşamamak ne kötü ya bdv’de birinin kimliği çözülmüş ben gene anlamadım gerçi de keşke konuşabilseydik
çözdümBu kez ben de çözemedim.
Dün öğrendim ben deçözdüm