- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.361
Tatillerde görmesek inanıcaz onların erkekleri de daş zaten ne yapsınlar sizi.Çok fazla Cüneyt *rkın filmi izlemişler, ecnebi hatun mıknatısı sanıyolar kendilerini skskjssjjekeek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatillerde görmesek inanıcaz onların erkekleri de daş zaten ne yapsınlar sizi.Çok fazla Cüneyt *rkın filmi izlemişler, ecnebi hatun mıknatısı sanıyolar kendilerini skskjssjjekeek.
Yabancı uygulamalarda kadınlar tarafından en çok banlanan bizimkiler, buna rağmen bi özgüven bi özgüvenTatillerde görmesek inanıcaz onların erkekleri de daş zaten ne yapsınlar sizi.
Misal P*tinTatillerde görmesek inanıcaz onların erkekleri de daş zaten ne yapsınlar sizi.
Hahahhahh Ben dayı sevmiyorum canım ya.Misal P*tin
Dayıya benziyor mu hiç, baksana şuna (bu görsel fake bu arada)Hahahhahh Ben dayı sevmiyorum canım ya.
Yalnız baştan söyleyeyim Putin'i övmek için yazması oyalı kundurası boyalıyı gömmem. Neticede bizim insanımızDayıya benziyor mu hiç, baksana şuna (bu görsel fake bu arada)
Eki Görüntüle 3313885
Memeler sarkmış az benziyor.Dayıya benziyor mu hiç, baksana şuna (bu görsel fake bu arada)
Eki Görüntüle 3313885
Ahahaha o kadar sarkma hepimizde varMemeler sarkmış az benziyor.
ben başka bir şeyim o zamanAslan kadını bana çok gösterişli geliyor ya akrep olarak gösterişi sevmediğim için olsa gerek.  burçlardan anlamam ama herkesin gözü üstümde mi diye gözü etrafta olan aslan kadınını hemen tanırım.
Günaydın bir süre gelmedim ne olaylar vardır diye bir girdim yokmuş bir olay
Aksiyon da sevmiyom zatenNapak kız her gün aksiyon aksiyon can mı dayanır
Ne yapalım eskiler bitti mi nedir Güncel konu ve aktif üye konuşmak da yasak, o zaman bu şarkı hepimize gelsinGünaydın bir süre gelmedim ne olaylar vardır diye bir girdim yokmuş bir olay
Çok iyiyim, yolunda yolunda teşekkür ederim sorduğun icin sen nasılsın
İyiym ben de. En son canın sıkkındı göremedim merak ettim.Çok iyiyim, yolunda yolunda teşekkür ederim sorduğun icin sen nasılsın
Ne yapalım eskiler bitti mi nedir Güncel konu ve aktif üye konuşmak da yasak, o zaman bu şarkı hepimize gelsin
Evet hallettim şükür, dugun vardi kuzenimin, köy de bir de, baya yoğun geçiyor. Misafirler de fazla biraz yorgunummm hsjsjİyiym ben de. En son canın sıkkındı göremedim merak ettim.