- 12 Temmuz 2006
- 35.025
- 30.395
- 60
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.341
İyiki doğdunuz:)Ben doğduuumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki doğdunuz:)Ben doğduuumm
Rakip tanımıyor canım, açık ara öndeAda'nın muhtemel rakiplere uygulayacağı tarife Jane Doe
Ona sezenin "benden selam söyleyin bütün aşklarıma" şarkısını hediye ediyorumRakip tanımıyor canım, açık ara önde
Ahahaah tam uydu bence bu, ne yardan geçiyor ne serden Geçen gün Ali'yi özlediğini söylüyorduOna sezenin "benden selam söyleyin bütün aşklarıma" şarkısını hediye ediyorum
Hep söylüyorum işte Eyşanlar ölmez, şekil değiştirirAhahaah tam uydu bence bu, ne yardan geçiyor ne serden Geçen gün Ali'yi özlediğini söylüyordu
Bu konuda hiç anasına çekmemiş ama Benim k*ç havada, kızımınki daha da havadaHep söylüyorum işte Eyşanlar ölmez, şekil değiştirir
Kaldığım yeri işaretlemek için sizi rastgele işaretledim affolaBen o üyeyi hiç tanımıyorum. Dün can sıkıntısından oturup okudum hepsini. Aslında üzücü kim bilir neler yaşıyor ki böyle bir sahtekarlığa girişmiş. Bazi üyeleri de yalan söylemekle itham edip tc sini falan istemiş.
Banlamadıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeee
Ben de dayı yüzünden banlandım.Banlanmışım.
Bari yeni dayıda gitmeBen de dayı yüzünden banlandım.
Ben de dayı yüzünden banlandım.
Dayı iyilikti, dostluktu. Dayı emekti.Dayı neydi gız?
Rus hatun biz mi? Parası yoksa şansı yok, yüzüne bakmazlar valla.Bu dayıları tercih eden genç kadınlar yüzünden TC erkeklerine bir güven geliyor. Eşimin kuzeni yeni boşandı Antalya'ya gitsem hemen güzel bir Rus hatun bulurum dedi. Ben de git onlar da sıraya dizilmiş bekliyorlardı zaten dedim.
Olan parasının bi kısmını nafakaya verecek zaten. Sanıyorlar ki Rus kızları ellerini açmış Türk erkeklerini bekliyor.Rus hatun biz mi? Parası yoksa şansı yok, yüzüne bakmazlar valla.
Çok fazla Cüneyt *rkın filmi izlemişler, ecnebi hatun mıknatısı sanıyolar kendilerini skskjssjjekeek.Olan parasının bi kısmını nafakaya verecek zaten. Sanıyorlar ki Rus kızları ellerini açmış Türk erkeklerini bekliyor.