KK Nostalji Treni 🫠

İnan sakladığım için değil 2 aydır sonuclandiramadigim bir durum hatam var ama tek hata benim değil hepsini yazmak o kdr zor ki. Ve biraz destek ile ayağa kalkabilecekken eşime çok kırgınım
Artık iyi günlere dönsem de eski planlarım yok. Beni ne bekliyor çok merak ediyorum
Ne olduğunu anladım, gerçekten insanın etrafında çoluk çocuk dolu olması, sırtını yaslayacağı bi tane insan evladı bulamamak çok kötü. Allah selamete kavuştursun. 💚

Herkese Çok teşekkür ederim bu sabah daha iyiyim ama önümde ztn en az 3 ay daha mücadele var daha erken mucize bile imkansız. Bir arkadaşım Bir fırsat sundu onunla ilgileneceğim, hatta kızdı baştan söyleseydin çozerdik dedi inşallah sözünü tutar. Herseyde bir hayır vardır ne diyeyim olan oldu
Eşimde gece uzun bir msj atmış gece vardiyasında çalışıyordu düşündüğümden cabuk tepki verdi
kısa bir msj yazdım sadece.

Canım hakkında hayırlısı olsun. Konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum ama hayat inişli çıkışlı. Bu sıkıntılı günlerinin arkasından da güneşli günler gelecek. İçini ferah tut.

Öyle fena çarpıldım ki anlatamam gerçekten karikatür çizilen iniş çıkış yaşıyorum insallah hersey geride kaldı da yazarim

Güçlü ve mantıklı bi kadınsın, doğru yolu bulup feraha ereceğine eminim. Allah kolaylıklar versin.
Hayat dümdüz bi çizgi değil işte, iniş çıkışlar hep var. Insan üzgün ve sıkışık hissederken hiç geçmeyecek gibi geliyor ama o da hayatın bi cilvesi, eninde sonunda geçiyor.

Tam anlamıyla böyle hissediyorum yaşarken öyle zor geliyor ki
Bu pazartesi daha iyiyim

Canım hakkında hayırlısı olsun. Konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum ama hayat inişli çıkışlı. Bu sıkıntılı günlerinin arkasından da güneşli günler gelecek. İçini ferah tut.

Çok bunaldım ama yapacak birsey yok çözmeliyim
Maddi ve manevi sonuçları olan bir konu çok uzun ztn 2 aydır sonuçlanmasını bekliyorum geçen hafta kötüye gitti bir kısmı kesinleşti insallah tamamen kötüye gitmez çözmek zorundayim

Arkadaşlar selam
Uzun zamandır uğramadım nasilsiniz
Ben çok farklı bir sorun ile uğraşıyorum ve isler kötü yerlere gidiyor. Hiç olmayacak kötü yerlere. Buradan donermiyim bilmiyorum. Bazı radikal kararlara mecbur kalacağım gelecek planları, bosanma şehir degistirme vs gibi
Dua istiyorum
Konuyu anlatsam şaşırırsıniz açıkça herseyi bahane olarak görüyorum
Buradan olumlu şeylere dönmek büyük mucize olacak önümde uzun ve kötü bir yol var.
Hakkında hayırlısı olsun,düzelebilecek bir durum varsa konuşun anlaşmaya çalışın bence.

Hakkında hayırlısı olsun,düzelebilecek bir durum varsa konuşun anlaşmaya çalışın bence.

Abla ztn eşimin olayı bu bir msj daha yazdım eşim susar susar sonra öyle destek olur tüm yükü alır inanamazsın. Bu sefer ben çok dipteyim uzun bir profesyonel destek ve zamanla hersey netleşir. Çok daraldım onunda etkileneceğini bir konu ama olayın içinde kendimi bulan benim.
Zaman gösterecek artık yapacak birsey yok

Abla ztn eşimin olayı bu bir msj daha yazdım eşim susar susar sonra öyle destek olur tüm yükü alır inanamazsın. Bu sefer ben çok dipteyim uzun bir profesyonel destek ve zamanla hersey netleşir. Çok daraldım onunda etkileneceğini bir konu ama olayın içinde kendimi bulan benim.
Zaman gösterecek artık yapacak birsey yok
Çözüme ulaşılacak bir durumsa düzelirde,bazende ne çaba gösterirsen göster olmuyor önemli olanda senin moral olarak iyi olman.

Bence git mutlka bekleme hatta faydasını görürsün,senin göremediğin tahmin edemedin cümleleri kuracaktır mutlaka.

Aksi gibi kurumda müfettiş var ben ek binadayim 2 gündür gelecek gelemedi keyfi gelmedi en azından gelseydi açıklama yapmazdım diye bekliyorum
Benim doktor tam muhabbet adamı e sen şimdi buna niye sardın boş kaldın galiba diyo :KK70:
Eşime kızdığımda sen getir ben hallederim fln diyor :KK70:
Komşu teyze günü gibi:KK70:

Aksi gibi kurumda müfettiş var ben ek binadayim 2 gündür gelecek gelemedi keyfi gelmedi en azından gelseydi açıklama yapmazdım diye bekliyorum
Benim doktor tam muhabbet adamı e sen şimdi buna niye sardın boş kaldın galiba diyo :KK70:
Eşime kızdığımda sen getir ben hallederim fln diyor :KK70:
Komşu teyze günü gibi:KK70:
Doktor önemli işte tam muhabbet edebilecek olacak ki rahat rahat konuşabilesin sende.
Şu müfettişte gelse bari bir an önce.

Doktor önemli işte tam muhabbet edebilecek olacak ki rahat rahat konuşabilesin sende.
Şu müfettişte gelse bari bir an önce.

Ya çokta tuhaf bir adam şikayet üstüne geldi herkesi kurcalıyor şikayet sebebi belli değil genel denetim bitti aslında.
Hatta emin misiniz biri gelip oturmasın dedim yok değilmiş
Döndüğünde raporda çıkacak hersey
Doktoruma laf yok ya, eşimi zorla götürüp kapıya oturtmuştum terapiye ikna etmişti benim üzerimden yürüdü eşim anlamadı bile
Olaylardan siyrilma becerisi çok yüksek ve taktikleri ile ciddi umursamaz bir insan oluyorsun
Yarına randevu alayim bari ben gelen gelsin yarına kdr

Ya çokta tuhaf bir adam şikayet üstüne geldi herkesi kurcalıyor şikayet sebebi belli değil genel denetim bitti aslında.
Hatta emin misiniz biri gelip oturmasın dedim yok değilmiş
Döndüğünde raporda çıkacak hersey
Doktoruma laf yok ya, eşimi zorla götürüp kapıya oturtmuştum terapiye ikna etmişti benim üzerimden yürüdü eşim anlamadı bile
Olaylardan siyrilma becerisi çok yüksek ve taktikleri ile ciddi umursamaz bir insan oluyorsun
Yarına randevu alayim bari ben gelen gelsin yarına kdr
Durumlar kötü olmasında iş yerindede kolaylıkla hallolur umarım.
İşinin uzmanı o zaman doktorda,herkese lazım böyle doktordan.
Al bence bekleme bile hallolsun durumlarda.

X