- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.398
- Konu Sahibi feliscatus
Calcifer liste tutuyormuş, düzenli olarak listeyi guncelliyormus ama paylaşmıyor.Oyle bi liste mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calcifer liste tutuyormuş, düzenli olarak listeyi guncelliyormus ama paylaşmıyor.Oyle bi liste mi var
Ben de ufo gördüm bana ne.Sitede ufo gördüğünü söyleyen bile var bacımsu sence metres olmama ihtimali var mı
Ohanesss yok daha nelerCalcifer liste tutuyormuş, düzenli olarak listeyi guncelliyormus ama paylaşmıyor.
Calcifer liste tutuyormuş, düzenli olarak listeyi guncelliyormus ama paylaşmıyor.
Ufo kirmizi cizgim. Beni de alicaklar kart atarim artik aglarsiniz arkamdan bxbxbx telwfon cekerse msj da atabilirm ncbcjaccessdenied sen misin bacım
Panda sen mantıklı bir kadınsın lütfen ama yaAaayy ciddi mi, saka mi? Işletmeyin beni
İnkar etmeyin hanımefendi çıkar göster şak diye vurun masayaOhanesss yok daha neler
Dm bak sen shshshsUfo kirmizi cizgim. Beni de alicaklar kart atarim artik aglarsiniz arkamdan bxbxbx telwfon cekerse msj da atabilirm ncbcj
Panda sen mantıklı bir kadınsın lütfen ama ya
Nerde olm konuUfolar dikine, uydular enine gidermis bide detayli anlatti qjdhajajd
Baktı bal kaymak getiren yok ajsjakdkalsLahn sizin yüzünüzden kocamla bile sevisemedim ahsbsb
Adam beni bekledi bekledi şimdi oturdu peynir ekmek yiyor
Mune bize enine ve dikine gösterecek :dHahaha onlar enine gidiyomusz ordan anlamis
Daha da kötüsü pasif metres de var mı?nE
Sitede aktif metres mi var ??
Tam adamina sordun ahshhshxhxNerde olm konu
Aa ufolardqn konuşuyoruz sabahtan beri dedikodu mu yaptik sankiMune bize enine ve dikine gösterecek :d
Tren olup çufçuf yapacağızMune bize enine ve dikine gösterecek :d
Neler neler.Ohanesss yok daha neler
Hahshshah o ne demek emekli mi olmus, boşta mı duruyor hqhahaDaha da kötüsü pasif metres de var mı?
Ayaklı erkek arada kaynadı o da vardı kadınlık öğreten erko ahshshshs bugün hangi ojeyi sürdüm erkeği shdhdbdDaha da kötüsü pasif metres de var mı?
PusudaHahshshah o ne demek emekli mi olmus, boşta mı duruyor hqhaha