- 27 Ekim 2017
- 3.594
- 15.717
-
- Konu Sahibi feliscatus
Ben de masumumBen masumum hakim bey bu arada
ahahaha hayir öyle bisey degil, aslinda kimseyi ilgilendirmeyecek bir şeyde ceycey kimseye soylememis istePipisi mi varmış
Yok söylemedimsitedeki aktif metreslerin adını sordu
nEYok söylemedimsitedeki aktif metreslerin adını sordu
Bana sor simdi bu kadar anlatilandan ne anladin&₺&'xh gene hic bisey anlamadimArkadaşlar sizi tebrik ederim istihbaratçı gibi bilgiyi bulup bir de gizli tutmuşsunuz ben olsam öğrendiğim anda büyük puntolarla bdvye dedikodu var koşun diye başlık açardım ahahshsbsb
Sitede ufo gördüğünü söyleyen bile var bacımsu sence metres olmama ihtimali var mınE
Sitede aktif metres mi var ??
Bebeğim ben sana anlaticam söz metresler listesi varmış ona geçtik şimdi shshshdbBana sor simdi bu kadar anlatildan ne anladin&₺&'xh gene hic bisey anlamadim
Kiz aktif metres listesi bile varmis. Biz ayakta uyuyoruzBana sor simdi bu kadar anlatildan ne anladin&₺&'xh gene hic bisey anlamadim
UFO olduğuna inanan bile çıkacak galiba :d ama liste Excel gibi mi yani başlama tarihi falanlı mı shshdbdbSitede ufo gördüğünü söyleyen bile var bacımsu sence metres olmama ihtimali var mı
Lan jdjxjxhxhhxh millet uyandi gulusumeBebeğim ben sana anlaticam söz metresler listesi varmış ona geçtik şimdi shshshdb
Sitede ufo gördüğünü söyleyen bile var bacımsu sence metres olmama ihtimali var mı
Biliyorum tabi kiAaaa nasil kacirdin o konuyu. Fotoğraf bile paylasti o üye
Aaaa doğru starlink değil o falan dedi hattaAaaa nasil kacirdin o konuyu. Fotoğraf bile paylasti o üye
Ufolar dikine, uydular enine gidermis bide detayli anlatti qjdhajajdBiliyorum tabi ki
ceyceyİlk üyeliğin ne bacım. Uğraştırma beni
Hahaha onlar enine gidiyomusz ordan anlamisAaaa doğru starlink değil o falan dedi hatta