- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.894
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.141
Rap dinliyodumBunları nasıl tanıdın nasıl hayran oldun kdjskksks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rap dinliyodumBunları nasıl tanıdın nasıl hayran oldun kdjskksks
Şizofreniye yeni tedavi yöntemi bulmuş, fik fikHassas bir konu
Tedavi etmiş ama sonuçta. Sesler azalıyo diyooooŞizofreniye yeni tedavi yöntemi bulmuş, fik fik
Her derde devaTedavi etmiş ama sonuçta. Sesler azalıyo diyoooo
Bana da ilginç geldi, gerçek mi acabaİlginçli Bi konu.
nasıl başlasam bilmiyorum 4 yıllık evliyim 3 yaşımda kızım var eşmden önce sevgililerim oldu ama hiç cinsel ilişkim olmadı eşimle birlikte olana dek bakireydim hep eşim gibi bi adamı bekledim eşimle tanışıncaya kadr cinsellik için ama ve eşimle sevgiliyken onda kaldığım günler oldu diğer...www.kadinlarkulubu.com
A onu görmedim
Kimse de bişey dememiş o da ilginç. Şimdi olsa ohoooA onu görmedim
Ne yazmış ki bulamadım Heh şimdi gördüm orda polise git diyenlere polis korumaz demek istemiş sanırım. Ama konu ilginç neden kabul etmiş savcılık ne silmiş muamma.Kimse de bişey dememiş o da ilginç. Şimdi olsa ohooo
Kendine yazmış gibi geldi bana, polis çağır diyenler diye başlasaydı veya ben başbakan mıyım polis beni koruyacak vs. deseydi Savcılık kısımları zaten uydurma, yani konu gerçekse bile kocasının uydurması Yalan dersen seni öldürürüm demiş, o da kabul etmek zorunda kalmış. Ya kadın yada adam... (teşhis koymak istemiyorum)Ne yazmış ki bulamadım Heh şimdi gördüm orda polise git diyenlere polis korumaz demek istemiş sanırım. Ama konu ilginç neden kabul etmiş savcılık ne silmiş muamma.
Koyma, yatarı var.  gerçi bu üye oldukça eski...Kendine yazmış gibi geldi bana, polis çağır diyenler diye başlasaydı veya ben başbakan mıyım polis beni koruyacak vs. deseydi Savcılık kısımları zaten uydurma, yani konu gerçekse bile kocasının uydurması Yalan dersen seni öldürürüm demiş, o da kabul etmek zorunda kalmış. Ya kadın yada adam... (teşhis koymak istemiyorum)
Belki başka üyeliği vardır. Kara Murat benim diye ortaya çıkarsa şaşırmamKoyma, yatarı var.  gerçi bu üye oldukça eski...
1dissarimsak seni çok merak ettik. Sassyi soran birine şu cevabı vermiştim.Sarımsak arkadaşımız belki bu yüzden karambole gitti en son onu araştırırken kayıplara karıştı. Bize bir daha sassy demeyin.
Dişe dokunur bi dosya yok, geyik yaptık geneldeKızlar bir süredir giremiyorum 150 sayfa olmuş :| aksiyonun olduğu yerleri söyleyecek biri çıkar mı
Arkadaşın kısaca korkularından faydalanmış desek şuna..
Ya işle ilgili sorun çıktı gecem gündüzüme karıştı ben de boş bulduğum her fırsatta uyudum :/ sonra tabi hasta oldum saçma sapan yani :/1dissarimsak seni çok merak ettik. Sassyi soran birine şu cevabı vermiştim.
Geçmiş olsun. Bu aralar hastalık havası var.Ya işle ilgili sorun çıktı gecem gündüzüme karıştı ben de boş bulduğum her fırsatta uyudum :/ sonra tabi hasta oldum saçma sapan yani :/
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Bu aralar hastalık havası var.