- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.121
Belki okuyordur ziyaretçi olaraktan.O da mı burda kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki okuyordur ziyaretçi olaraktan.O da mı burda kız
Aldattığı kişi ile evlendi zaten. Cecelinin gerçek yüzü bu işteKadın aldatılmıştı sanırım. Ayrıca özel hayatının gizli kamera yöntemiyle yayılması da iğrençti.
Videodaki sanat şaheseriGördüm de hangisi, başlık çok kalabalık
Hepsi ayrı şaheser, ayrım yapamadımVideodaki sanat şaheseri
Banlanınca daha detay bilgiler yazmıyor mu?Bakın "yine ne yaptın"diyor direkt.Eki Görüntüle 3308327
Onu ban açılınca munenin yolladığı mesajla öğreniyoruz sen de mi hiç banlanmadın?Banlanınca daha detay bilgiler yazmıyor mu?
Biraz geriden geliyorum da
Ay sen yeni misin. Niye bana eski üye adı gibi geliyor.Banlanınca daha detay bilgiler yazmıyor mu?
Biraz geriden geliyorum da
2013??Ay sen yeni misin. Niye bana eski üye adı gibi geliyor.
Şikayet edilen mesaj linki geliyor. Taze bilgi.
AA evet ben 2023 gördüm diyorum bu üye eskiydi.2013??
AA evet ben 2023 gördüm diyorum bu üye eskiydi.
Hdhdhdhdh tanımadığından rahatladın zaten.Onları tanımıyorum bi zararlarını görmedim
Kuzenim hayranı. Stiline özenirdi ergenken. Kadın piyasada olsa yine severek takip eder, inanıyorum.Aaa gerçekten Bendeniz hastası mısınız? İnsan neden Bendeniz’e hayran olur ki
Bu adam zaten bir oyuncuyla evli değil miydi?Dizi oyuncusu Sinan Albayrak
Muhtemelen Cui Bono bahsettiği için şimdi banlandı. Hatırlıyorum çünkü.Ek olarak isim vermedim. Gülerek ederek bendim o diye cevap atan kendisiyken şimdi de arkamdan konuşuluyor demiş.
Karar mı verse acaba? Ayrıca ben bu üye olduğunu sanmıyorum, yeni bir olay değildi benim yazdığım. Ki adam evliydi, ondan söylememişti o üye.
Şu adama da hayranlıkla bakan kadınları sosyal medyada paylaştıkları için adamcağız radarıma girer gibi oldu
Yok. İstikrarımı sürdürürüm inşallahOnu ban açılınca munenin yolladığı mesajla öğreniyoruz sen de mi hiç banlanmadın?
Geçmiş olsun.Ay sen yeni misin. Niye bana eski üye adı gibi geliyor.
Şikayet edilen mesaj linki geliyor. Taze bilgi.
Ben bir ara girmedim buralara. Aktif sürem çok da değil.Senden benden eski dlgkşflghk
MESAJ SAYINDAN BELLİ ZATEN. bEN DE 2 YIL GİRMEDİM BİR ARAYok. İstikrarımı sürdürürüm inşallah
Geçmiş olsun.
Ben bir ara girmedim buralara. Aktif sürem çok da değil.
Teşekkürler. Sayılı gün yattım çıktım.Yok. İstikrarımı sürdürürüm inşallah
Geçmiş olsun.
Ben bir ara girmedim buralara. Aktif sürem çok da değil.
Hassas bir konuÇok ulvi Bi pipiEvde kimsenin olmadığı bir gün erkek arkadaşımı çağırdım kafam karışık :(((
Yadırgamayın nolur arkadaşlar aslında çok güzel bir ilişkimiz var beni çok kıskanır ilgilidir ilişkimizde tartışma olduğu zaman suçluysa suçunu kabul eder normalde aşırı sinirli olmasına rağmen ben sinirliyken regl dönemi özellikle- alttan alır bende keza aynı şekilde birbirimizi kırmamaya özen...www.kadinlarkulubu.com
Eee bu adam *** çıkarmış
Kız hemen alıntı mı yaptınLinçleri okuyorum şu an
Bunları nasıl tanıdın nasıl hayran oldun kdjskksksHdhdhdhdh tanımadığından rahatladın zaten.