- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.161
Helov
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok başlarda, konunun yeniliğinin heyecanıyla konuşmuştum birini Ciddili uyarı olunca bi daha yapmadım Neyse, cezamı çektim de rahatladım, tedirgin tedirgin dolanmıycam artıkDemek ki ne’ymiş aktif üyeler hakkında isim vermeden dahi yazmamanız gerekiyormuş.
Herkes her topiği okur hepiniz okuyorsunuz, birileri de sizin hakkınızda yazsa kulağınıza üflerler, ki üflenmiyor mu
Üyeler hakkında yazmayınca ölünmüyor, kaldı ki üyeler, yorumları ve konular hakkında topik açılınca yasakken sizler o tip konuları şikayet ederken, sizin burada yazmanız niye serbest olsun?
Hoş geldin
Geçmiş olsun bacım temiz don atlet bırakmıştım aldın mı
Hoş buldummHoş geldin
Aldım aldım Allah razı olsunGeçmiş olsun bacım temiz don atlet bırakmıştım aldın mı
Hoşgeldin
Hojj buldummHoşgeldin
Ne olsun sen yokken buralar çok ıssızdıAldım aldım Allah razı olsun
Ne var ne yok
Biz niye seviyoruz bizi götürmedi ki kocamız.sabah sabah suffle yemeye götürmediği için sevmeme gerek yok. Eki Görüntüle 3309879
Onun kocasının hatırına tüm kocalar sevilecek.Biz niye seviyoruz bizi götürmedi ki kocamız.
Sufleyi kendim yapıyorum. Dışaro götürecekse midye olabilirsabah sabah suffle yemeye götürmediği için sevmeme gerek yok. Eki Görüntüle 3309879
Nerelere gittin yaw
Sabah Bi söylerim sufle yemeye götür diye. Götürdü götürdü yoksa ıhhhOnun kocasının hatırına tüm kocalar sevilecek.
Olmaz, kıstas sufle olması, özellikle sabah olacak akşam olursa sevmeSufleyi kendim yapıyorum. Dışaro götürecekse midye olabilir
Sabah sabah hadi tatile çıkıyoruz demediği sürece hiçbir yere gitmem.Sufleyi kendim yapıyorum. Dışaro götürecekse midye olabilir
Ben de anneanneme geldim, hazır KK'ye giremiyoken hunharca temizlik yaptım dip köşe hayırlı bi evlattım bugün jfjkdkdkNe olsun sen yokken buralar çok ıssızdı
Mutlu mutlu yazıyodum, bi baktım, şutu yemişim, tam manasıyla güle güle gittim Neyse, diyorum ya, tedirginlik bitti en azından, paşa paşa yattım çıktımNerelere gittin yaw
İlk evlendiğimiz yıl uyandırmıştı hadi bilet aldım gidiyoruz demişti. Ben şokSabah sabah hadi tatile çıkıyoruz demediği sürece hiçbir yere gitmem.