- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.181
Sabah sabahOlmaz, kıstas sufle olması, özellikle sabah olacak akşam olursa sevme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah sabahOlmaz, kıstas sufle olması, özellikle sabah olacak akşam olursa sevme
Bu hatun evde suşi bile yapıyor, kocasının işi zorOlmaz, kıstas sufle olması, özellikle sabah olacak akşam olursa sevme
Adamın canı sushı çekiyor yaBu hatun evde suşi bile yapıyor, kocasının işi zor
İşte senin yapamadığını bulacak da yedirmeye götürecek Midyeyi de yaparsın kiAdamın canı sushı çekiyor ya
Yapmaya niyetlendim vazgeçtimİşte senin yapamadığını bulacak da yedirmeye götürecek Midyeyi de yaparsın ki
Ee biraz bişeyler bırak da onları da kocan ısmarlasın Ailen çok şanslı, türk mutfağı dışına da çıkıyorsunYapmaya niyetlendim vazgeçtim
Geçen görümcemle makarna yedik böyle soyalı falan. Dedim ben bunu yaparım sonra yaptın onu çağırdım. Gülüyor dalga geçiyor senle bir daha yemeğe gitmem diye
Dışarda yemeği sevdiğim şeyler belli . Kokoreç midye. Diğeri de kahvaltı. Çok severim dışarıda kahvaltı yapmayıEe biraz bişeyler bırak da onları da kocan ısmarlasın Ailen çok şanslı, türk mutfağı dışına da çıkıyorsun
Ben önüme getirilen her şeyi çok severim, müthiş bişey yorulmadan doymakDışarda yemeği sevdiğim şeyler belli . Kokoreç midye. Diğeri de kahvaltı. Çok severim dışarıda kahvaltı yapmayı
Yemek yapmayı seviyorum. Yaparken stres atıyorum ben yaBen önüme getirilen her şeyi çok severim, müthiş bişey yorulmadan doymak
Düşünsene ilerde torunu diyor ki "babaanne suşisi çok başka oluyor yaa"Bu hatun evde suşi bile yapıyor, kocasının işi zor
Düşünsene ilerde torunu diyor ki "babaanne suşisi çok başka oluyor yaa"
Çok güzel görünüyorlar yemek yarışmalarına niye katılmıyorsun?
Ben de mutfağı severdim taa ki bebeler olana kadar Ellerine sağlık canım, yetenekli hatunsun vesselamYemek yapmayı seviyorum. Yaparken stres atıyorum ben ya
İş ciddiyete binince ben kaçıyorum ya zamanında bu amigurumiler ilk çıktığında ben ilklerdendim. O zaman peşinden koşan ilşn baya ünlü olurdum ama zor geldi uğraşmakÇok güzel görünüyorlar yemek yarışmalarına niye katılmıyorsun?
Bende bir tane var ondan devamBen de mutfağı severdim taa ki bebeler olana kadar Ellerine sağlık canım, yetenekli hatunsun vesselam
Bayağı el yeteneği varmış sendeİş ciddiyete binince ben kaçıyorum ya zamanında bu amigurumiler ilk çıktığında ben ilklerdendim. O zaman peşinden koşan ilşn baya ünlü olurdum ama zor geldi uğraşmak
4m2 halı kadar battaniye ördüm manyak gibiBayağı el yeteneği varmış sende
Senin gün de 24 saat mi bu kadar şeyi nasıl yapabiliyorsun4m2 halı kadar battaniye ördüm manyak gibi
Örgüyü bıraktım uzun zamandır örmüyorumSenin gün de 24 saat mi bu kadar şeyi nasıl yapabiliyorsun
Senin oğlandaki doğuştan üstün yetenek genetikmişÖrgüyü bıraktım uzun zamandır örmüyorum