- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
- #6.101
Gerçekten hepiniz beni göz ardı mı ettiniz ya
Spoileri çok sonra vermişsin ondan olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten hepiniz beni göz ardı mı ettiniz ya
İnce kaş sayılmaz ama inceltilmiş, gelin hanımlara gelsin
Baştan söylesene aşkım, homerın gönderdiği klipteki herkesin kaşlarına baktımÖf deliricem ne ince kaşı be onu İsmail Yk için dedim, bende yok öyle bi kaş.
Ben şaşırdım zaten benim diye olaya girmesine. Kesin birisi senin hakkında konuşuyorlar demiş.
Gerçi kendisi de ters karşılamadı gayet olgunlukla cevap verdi bize sağolsun
Gerçekten derin bir nefes mi aldın?Gidip baktım ya Ceceli Sinan Akçıl Yusuf Güney filan olsaydı gözardı ederdim. Derin bir nefes aldım.
Sen tanıyor musun bu adamlarıGidip baktım ya Ceceli Sinan Akçıl Yusuf Güney filan olsaydı gözardı ederdim. Derin bir nefes aldım.
Hanımlar uyarı yapmıştım hatırlarsınız, sitede olan üyeler hakkında yazmayın, yorum yapmayın sonunda kavga çıkar gelsin banlar gitsin mapuslar.
Geyiğinizi yapın kimseye de ne laf atın ne ima da bulunun
Ek olarak isim vermedim. Gülerek ederek bendim o diye cevap atan kendisiyken şimdi de arkamdan konuşuluyor demiş.
Karar mı verse acaba? Ayrıca ben bu üye olduğunu sanmıyorum, yeni bir olay değildi benim yazdığım. Ki adam evliydi, ondan söylememişti o üye.
Demek ki ne’ymiş aktif üyeler hakkında isim vermeden dahi yazmamanız gerekiyormuş.Ben şaşırdım zaten benim diye olaya girmesine. Kesin birisi senin hakkında konuşuyorlar demiş.
Gerçi kendisi de ters karşılamadı gayet olgunlukla cevap verdi bize sağolsun
Adam tek şarkı ile kızları kendine aşık etti beTiziano Ferro ergen aşklarımızdan.
Aldım ya niye almayayım aylardır yorumlarını beğeniyorum buradaGerçekten derin bir nefes mi aldın?
Cecelistler her yerdeydi nasıl tanımamSen tanıyor musun bu adamları
Onları değil ya öbürlerini Katibin adamları diyorumCecelistler her yerdeydi nasıl tanımam
Onları tanımıyorum bi zararlarını görmedimOnları değil ya öbürlerini Katibin adamları diyorum
Cecelistler her yerdeydi nasıl tanımam
Cecelistlere de en büyük kazığı bizzat Ceceli attı dkdjjdkskCeceliye en büyük kazığı İntizar attı
Vj Bülent şikayet etti galiba.Cui Bono ne oldu öyle ban aldı .
Bişi oldu geneVj Bülent şikayet etti galiba.
O da mı burda kızVj Bülent şikayet etti galiba.
Cecelistlere de en büyük kazığı bizzat Ceceli attı dkdjjdksk
Kadın aldatılmıştı sanırım. Ayrıca özel hayatının gizli kamera yöntemiyle yayılması da iğrençti.o olaydan sonra biriyle evlenmesine çok şaşırmıştım. Yani evliliğinde ne yaşadı karısı ki erkeklerden nefret edip gidip bir kadınla ilişki yaşadı