KK Nostalji Treni 🫠

Yerel seçim yaklaşıyor girmeyi düşünüyor musun? Bi de orada birbirimizi yiyip diğer topiclerde hiçbir şey olmamış gibi konuşmamız da muazzam
Hahhaha ne çektim be
Bide ben kendi başımaydım

Hahhahahah

Valla inan seni hatırlamıyorum senle de yedik mi birbirimizi

Ya ben unutuurm.kin tutmam hani tartisma olur fikir ayrılığı farklı görüş olur
Bunu hakaret etmeden dalgaya almadan ezmeden küfüre gerek kalmadan yapmak güzel
Karşılıklı kişilere diyorum bu olursa
Konuşurum ben ya Öyle düşmanlık beslemem

hatta oraya da yazmıştım siyaset dışın da gayet pamuk tatlis bir şeyimdir diye övdüm yani kendimi

Aman hakaret yapılırsa küfür yapılırsa ezme küçümse başka yerlerden vurma olursa heleki inançlardan ve bir kaç defa yapılırsa hanı insanın gözüne gözüne bu sokulursa o zaman söyleyeceğimi söylerim bide aynı kişileri alttan bir kaç kez almış görmezden geldiğin halde devam edilmişse tavrımı koyarım

Yoksa ben kin tutmam ne gerek var konuşuyoruz kendi adıma ben memnunum
Bide sanal yer burdan çıkınca herkes kendi hayatında çokta şey etmemek gerek

Yerel seçimler için şuan 10 tırla beni itseler giresim yok

Hem C Calcifer şikayet edicem diyor

Ben de o tartışmaların oradan dışarı çıkamasına karşıyım. Her karşıt görüşle selamı sabahı kessek çevremizde kimse kalmaz.

Üyelikleri iptal olduğu için yazıyorum Melda'ya takıntılı olan m*tres ne yaptı acaba? Ne zamandır ortada yok.
Aklıma mermad geldi onu konuştunuz mu burda hani hep yaşlı adamlarla takilan, bir de günah olmasın diye dini nikah yapıyordu. Mute nikahının caiz olmadigindan haberi yok

Ben de o tartışmaların oradan dışarı çıkamasına karşıyım. Her karşıt görüşle selamı sabahı kessek çevremizde kimse kalmaz.
Aynen yeri geliyor aile içinde farklı görüşler oluyor

Ama kimse.kimseyi red etmiyor

Koca olsa boşarsın ama bende oda yok Hahhaha

Her yerden el mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…