- 27 Mart 2019
- 29.026
- 103.744
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.781
Hahhaha ne çektim beYerel seçim yaklaşıyor girmeyi düşünüyor musun? Bi de orada birbirimizi yiyip diğer topiclerde hiçbir şey olmamış gibi konuşmamız da muazzam
Ben de o tartışmaların oradan dışarı çıkamasına karşıyım. Her karşıt görüşle selamı sabahı kessek çevremizde kimse kalmaz.Hahhaha ne çektim be
Bide ben kendi başımaydım
Hahhahahah
Valla inan seni hatırlamıyorum senle de yedik mi birbirimizi
Ya ben unutuurm.kin tutmam hani tartisma olur fikir ayrılığı farklı görüş olur
Bunu hakaret etmeden dalgaya almadan ezmeden küfüre gerek kalmadan yapmak güzel
Karşılıklı kişilere diyorum bu olursa
Konuşurum ben ya Öyle düşmanlık beslemem
hatta oraya da yazmıştım siyaset dışın da gayet pamuk tatlis bir şeyimdir diyeövdüm yani kendimi
Aman hakaret yapılırsa küfür yapılırsa ezme küçümse başka yerlerden vurma olursa heleki inançlardan ve bir kaç defa yapılırsa hanı insanın gözüne gözüne bu sokulursa o zaman söyleyeceğimi söylerim bide aynı kişileri alttan bir kaç kez almış görmezden geldiğin halde devam edilmişse tavrımı koyarım
Yoksa ben kin tutmam ne gerek var konuşuyoruz kendi adıma ben memnunum
Bide sanal yer burdan çıkınca herkes kendi hayatında çokta şey etmemek gerek
Yerel seçimler için şuan 10 tırla beni itseler giresim yok
Hem C Calcifer şikayet edicem diyor
Aklıma mermad geldi onu konuştunuz mu burda hani hep yaşlı adamlarla takilan, bir de günah olmasın diye dini nikah yapıyordu. Mute nikahının caiz olmadigindan haberi yokÜyelikleri iptal olduğu için yazıyorum Melda'ya takıntılı olan m*tres ne yaptı acaba? Ne zamandır ortada yok.
Ona da takmışlardı o kısmı atlamışsınO değildi altın takılan.
Kaçırmışım ben onuAklıma mermad geldi onu konuştunuz mu burda hani hep yaşlı adamlarla takilan, bir de günah olmasın diye dini nikah yapıyordu. Mute nikahının caiz olmadigindan haberi yok
O üyeyi hiç bilmiyorum ama adını duydum birkaç kere.Aklıma mermad geldi onu konuştunuz mu burda hani hep yaşlı adamlarla takilan, bir de günah olmasın diye dini nikah yapıyordu. Mute nikahının caiz olmadigindan haberi yok
Aynen yeri geliyor aile içinde farklı görüşler oluyorBen de o tartışmaların oradan dışarı çıkamasına karşıyım. Her karşıt görüşle selamı sabahı kessek çevremizde kimse kalmaz.
Amme hizmetiO üyeyi hiç bilmiyorum ama adını duydum birkaç kere.
Hahhaha ne çektim be
Bide ben kendi başımaydım
Hahhahahah
Valla inan seni hatırlamıyorum senle de yedik mi birbirimizi
Ya ben unutuurm.kin tutmam hani tartisma olur fikir ayrılığı farklı görüş olur
Bunu hakaret etmeden dalgaya almadan ezmeden küfüre gerek kalmadan yapmak güzel
Karşılıklı kişilere diyorum bu olursa
Konuşurum ben ya Öyle düşmanlık beslemem
hatta oraya da yazmıştım siyaset dışın da gayet pamuk tatlis bir şeyimdir diyeövdüm yani kendimi
Aman hakaret yapılırsa küfür yapılırsa ezme küçümse başka yerlerden vurma olursa heleki inançlardan ve bir kaç defa yapılırsa hanı insanın gözüne gözüne bu sokulursa o zaman söyleyeceğimi söylerim bide aynı kişileri alttan bir kaç kez almış görmezden geldiğin halde devam edilmişse tavrımı koyarım
Yoksa ben kin tutmam ne gerek var konuşuyoruz kendi adıma ben memnunum
Bide sanal yer burdan çıkınca herkes kendi hayatında çokta şey etmemek gerek
Yerel seçimler için şuan 10 tırla beni itseler giresim yok
Hem C Calcifer şikayet edicem diyor
ciddi psikolojik sıkıntılar var Mermad2ın. Baba sevgisi arıyordu kız o yüzden yaşlı adamlarla birlikte oluyordu. Ha bazıları da evliydiO üyeyi hiç bilmiyorum ama adını duydum birkaç kere.
Bak doğru hatırlamışım çünkü bize siz fakir olduğunuz için bilmezsiniz demiştiO değildi altın takılan.
Emel değil miydi? Benim ismim daha güzel meldanın kolları kıllıÜyelikleri iptal olduğu için yazıyorum Melda'ya takıntılı olan m*tres ne yaptı acaba? Ne zamandır ortada yok.
Koleksiyona kaydedilsinAmme hizmeti
Thread 'Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…' Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…
Evet ta kendisiEmel değil miydi? Benim ismim daha güzel meldanın kolları kıllı
Ahahah tabi kadını boşatır boşatmaz 1 ay içinde evlenmişlerdi altın olmazsa olmaz tabi.Bak doğru hatırlamışım çünkü bize siz fakir olduğunuz için bilmezsiniz demişti
Evli adamla nişan yapmıştıBak doğru hatırlamışım çünkü bize siz fakir olduğunuz için bilmezsiniz demişti
Resmi nikah yapılmış mıydıAhahah tabi kadını boşatır boşatmaz 1 ay içinde evlenmişlerdi altın olmazsa olmaz tabi.
8 sn reyizi unutmam mümkün değil.