- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.821
Benim gerçekler ceysın ama bana fakir demişti
Yoruma bakar mısınKonudan anladığım: eşimle beraber
Ben de eşimle beraber evlendim ama kuzen kp beraber evlenmişYoruma bakar mısın
Konu Mesajı 'Kocamin halan daha altina isemesi' Kocamin halan daha altina isemesi
Kıyma reyizKatibin Ruhu bunu tanıdın mı ya da tanıyor musun?
Kocamin halan daha altina isemesi
Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu...www.kadinlarkulubu.com
İnşallah doğru değildir ya Miamiye tatile giden birinin biosuna ömrüm yazıp koca adını iliştiren bir vizyonsuz olduğunu kabullenemem.o zaman bu konu da sana göre değil fakirrr
Gidecegim tek yer HAVAALANI
Kizlar merhaba Gelecek planı yapmaktan yine yorgun düşenler burda mı :KK54: Seneye yaz tatilinde 10 gunluk Miami'ye gitmeyi planliyoruz annemle. Bilgi aldigim tur sirketinde ekim kasimda tum yerler doluyor, o yuzden elimi cabuk tutmaliyim. Neden Miami diyebilirsiniz şöyle ki bildiginiz gibi çok...www.kadinlarkulubu.com
İnşallah doğru değildir ya Miamiye tatile giden birinin biosuna ömrüm yazıp koca adını iliştiren bir vizyonsuz olduğunu kabullenemem.
Bu da çok iyio zaman bu konu da sana göre değil fakirrr
Gidecegim tek yer HAVAALANI
Kizlar merhaba Gelecek planı yapmaktan yine yorgun düşenler burda mı :KK54: Seneye yaz tatilinde 10 gunluk Miami'ye gitmeyi planliyoruz annemle. Bilgi aldigim tur sirketinde ekim kasimda tum yerler doluyor, o yuzden elimi cabuk tutmaliyim. Neden Miami diyebilirsiniz şöyle ki bildiginiz gibi çok...www.kadinlarkulubu.com
Biz ayrı ayrı evlenmiştik beraber evlenenlere çok şaşırıyorum.Yoruma bakar mısın
Konu Mesajı 'Kocamin halan daha altina isemesi' Kocamin halan daha altina isemesi
Jet sosyete gibi durmuyor zatenBu üye fake olması lazım. İtirafı vardı zaten
Dubai de seçenekler arasındaymış. Fake olmasına sevindim jshsjkdkdkBu üye fake olması lazım. İtirafı vardı zaten
Fortum da çok iyiYoruma bakar mısın
Ev yapımı sondaFortum da çok iyihortumu adamın neresine takmayı düşündü acaba.
Ev yapımı sonda
Dubai de seçenekler arasındaymış. Fake olmasına sevindim jshsjkdkdk
Kıyma reyiz
Ne kıyması, başka frekansa geçtiniz yineyarım kilo ama
Ne kıyması, başka frekansa geçtiniz yine
Ne kıyması, başka frekansa geçtiniz yine