- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.801
Bi de Meldayı aşağılıyordu sürekli yok kıllı bıyıklı bilmem ne diye.Evli adamla nişan yapmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de Meldayı aşağılıyordu sürekli yok kıllı bıyıklı bilmem ne diye.Evli adamla nişan yapmıştı
1 ayda tanışıp evlenme durumları vardı ya, adam da o ara boşanıyomuş baksen şu işeResmi nikah yapılmış mıydı
İçim parçalandı 8i okuyunca8 sn reyizi unutmam mümkün değil.
Benim hatırladığım kadarıyla Melda resmi nikahı vermiyordu. Bu da yüzsüz diyodu ona.Resmi nikah yapılmış mıydı
Bence resmi nikah yok, hani bi sefer dellenmişti karı nikahı vermiyor falan diyordu. Yanlış mı hatırlıyorum. Nişanı anlattığı konuda yazmıştı sanki1 ayda tanışıp evlenme durumları vardı ya, adam da o ara boşanıyomuş baksen şu işe
Vajinam sinirlendi resmen.İçim parçalandı 8i okuyunca
Valla ne b.k yediği belli değildi dkfkfkBence resmi nikah yok, hani bi sefer dellenmişti karı nikahı vermiyor falan diyordu. Yanlış mı hatırlıyorum. Nişanı anlattığı konuda yazmıştı sanki
Sakarya Erenlerden ev aldı değer vermese alır mıydı demişti, he bir de sizin gibi iki bileziğe gitmedim diyorduValla ne b.k yediği belli değildi dkfkfk
Yaptı hatta erken boşalıyordu adam. Beklediği gibi çıkmamıştı dedeResmi nikah yapılmış mıydı
Bana da seni hatırlatıyor bu ahsjxjx8 sn reyizi unutmam mümkün değil.
Hayaller ceysın gereçekler ;Mehmet Ali ErbilBi de Meldayı aşağılıyordu sürekli yok kıllı bıyıklı bilmem ne diye.
Melda gecelikli foto atmışmış da, adam iğrenmişmiş deBenim hatırladığım kadarıyla Melda resmi nikahı vermiyordu. Bu da yüzsüz diyodu ona.
Erenler değildi ya Serdivan'dı, Sakaryalı yasminsay geldi Allah'tan ora metres yuvası dedi dkfkfjfj hava atıyodu içinde kaldıSakarya Erenlerden ev aldı değer vermese alır mıydı demişti, he bir de sizin gibi iki bileziğe gitmedim diyordu
Benim gerçekler ceysın ama bana fakir demiştiHayaller ceysın gereçekler ;Mehmet Ali Erbil
Hayy yaşa şaşal reyiz bu muyduBakın ne buldum gjdfkjif
Kocamin halan daha altina isemesi
Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu...www.kadinlarkulubu.com
Doğru doğru SerdivandıErenler değildi ya Serdivan'dı, Sakaryalı yasminsay geldi Allah'tan ora metres yuvası dedi dkfkfjfj hava atıyodu içinde kaldı
Hayy yaşa şaşal reyiz bu muydu
Konudan anladığım: eşimle beraberBakın ne buldum gjdfkjif
Kocamin halan daha altina isemesi
Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu...www.kadinlarkulubu.com
Yorumlar da şahaneEvet
Üye pasif olunca paylaştım.