- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.761
Kim kimkayısı güzeli olur kendisi yüzde yüz yerli depremden sonra ara ara geliyor
Yok yazmadımda işin ilginci hiç itiraz etmedim cezalarıma hak ettim çünküBen olsam adalatli ol sen de geyik yaptın diye duvarına yazardım.
Ikisi de değil eskiden buralarda editör dü ama senin bilmen lazım diye düşünüyorumVallaha var biri ahrrtliğim mune,biride nevreste yemek topiği editörü.
İlginç. Hiç mi yanlış yere konu açmamış hiç mi dersi kaynatmamış. Hiç mi sinirlenmemiş.kayısı güzeli olur kendisi yüzde yüz yerli depremden sonra ara ara geliyor
Çok gizemli oldu, çatladık ablacım söylicen miIkisi de değil eskiden buralarda editör dü ama senin bilmen lazım diye düşünüyorum
Beni anlatıyorsun sanırımkayısı güzeli olur kendisi yüzde yüz yerli
Eskilerden çok kimse kalmadı ki artık,benim bildiklerimde yok burada ..Ikisi de değil eskiden buralarda editör dü ama senin bilmen lazım diye düşünüyorum
Kural ihlallerinin içeriğini sordu. Ama karısına %100 güven deyince de Romeo.Hiç okumamış
Tahmin etmek zor değil sen bana fark atarsın kesin
saçma bir konuya etiketleyip konuşturayım sonra şikayet edeyim. İkimiz de banlasınlar ldfkglşdfkNe yapsak şimdi cenderenin içinemi alalım ne dersin
Epeydir cezam yokNazar etme ne olur,
Banlan senin de olur
Yemez düşmez o tuzağasaçma bir konuya etiketleyip konuşturayım sonra şikayet edeyim. İkimiz de banlasınlar ldfkglşdfk
Yorum yapmamalıyım
Gelir o bence çok duramaz hdhdhdhdhdhÜyelikleri iptal olduğu için yazıyorum Melda'ya takıntılı olan m*tres ne yaptı acaba? Ne zamandır ortada yok.
Kaç gram altın takmışlardı hepimiz çatlamıştık.Gelir o bence çok duramaz hdhdhdhdhdh
O değildi altın takılan.Kaç gram altın takmışlardı hepimiz çatlamıştık.