- 20 Mart 2008
- 140.622
- 210.853
- 60
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.741
Kesinliklede yitirmeuelim umutlarımızıda,ders alanlar olsun yaşananlardan.Aynen. Bitti artık abla, umudum falan da kalmadi, içimde çok şey var ama konuşamıyorum.
Mücadele ederiz yine ama bakalım, bizim karsimizdakiler daha fazla maalesefKesinliklede yitirmeuelim umutlarımızıda,ders alanlar olsun yaşananlardan.
Doğru yolu bulurlarsa sıkıntı yok.Mücadele ederiz yine ama bakalım, bizim karsimizdakiler daha fazla maalesef
AA ciddi misin hiç miHiç ban yemedimhiç yemem umarım
Benimde ban sayım olarak 40 filan herhalde ..AA ciddi misin hiç mi
Benim banlarım 1 2 gün oluyor uzun süre uslu kaldığım için ceza sürem az oluyor.
soralım mı Mune ye bize liste çıkarsın. Ama benimkini değilBenimde ban sayım olarak 40 filan herhalde ..
Burada 15 senedir ban yemeyen varAA ciddi misin hiç mi
Benim banlarım 1 2 gün oluyor uzun süre uslu kaldığım için ceza sürem az oluyor.
milli olmadın yaniBurada 15 senedir ban yemeyen var
Tahmin etmek zor değil sen bana fark atarsın kesinsoralım mı Mune ye bize liste çıkarsın. Ama benimkini değil
Usluyum benmilli olmadın yani
Çay içiyordum püskürttümOda bişimi mune ile geyik yaparken kellemi aldı bir anda
Ne yapsak şimdi cenderenin içinemi alalım ne dersinmilli olmadın yani
Bir baktım gri gri sırıtıyorum ekranaaÇay içiyordum püskürttüm
Ohaa O nasıl disiplin ve oto kontrol. Japondur onlar Türk değildir. AdafagBurada 15 senedir ban yemeyen var
Nasıl ya, hayatta mı emin misinBurada 15 senedir ban yemeyen var
Bunu okuyunca üyelik tarihine baktımBurada 15 senedir ban yemeyen var
Usluyum ben
Ben olsam adalatli ol sen de geyik yaptın diye duvarına yazardım.Bir baktım gri gri sırıtıyorum ekranaademedi ki bu kadın yaşlı almayım kellesini yok illa alacak
Ohaa O nasıl disiplin ve oto kontrol. Japondur onlar Türk değildir. Adafag
Nasıl ya, hayatta mı emin misin
Ohaa O nasıl disiplin ve oto kontrol. Japondur onlar Türk değildir. Adafag
Nasıl ya, hayatta mı emin misin