- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.721
20k takipçi garantili bebeyim lfgkşflgkYa bebeyim ya ,ahahahahahaha ,lütfen yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20k takipçi garantili bebeyim lfgkşflgkYa bebeyim ya ,ahahahahahaha ,lütfen yap
Yerel seçim yaklaşıyor girmeyi düşünüyor musun? Bi de orada birbirimizi yiyip diğer topiclerde hiçbir şey olmamış gibi konuşmamız da muazzamSiyasette ban dediler ben geldim
Siyasette ban dediler ben geldim
Yerel seçim yaklaşıyor girmeyi düşünüyor musun? Bi de orada birbirimizi yiyip diğer topiclerde hiçbir şey olmamış gibi konuşmamız da muazzam
Bi kaç kez siniylendiğini görmüştümSiyasette ban dediler ben geldim
Sular ısındıkça dövüş başlıyor şu an erken daha boşuna bekleme.Tahmini ne zaman dövüşürsünüz. Ben de geleceğim topiğe ama şikayet etmeye kljdgkljd
Acaba diyorum ,o takipçiler fake falan mı,hayır ben 2 dk tahammül edemiyorum da20k takipçi garantili bebeyim lfgkşflgk
Evet sende çok gittin yaSiyasette ban dediler ben geldim
Sabrın sonu selamettirSular ısındıkça dövüş başlıyor şu an erken daha boşuna bekleme.
Acaba diyorum ,o takipçiler fake falan mı,hayır ben 2 dk tahammül edemiyorum da
Günlük felaket kotanı doldurmaya yetecek kadar kötü olmuş bu bebeyim keske gördüklerimi sil olayı gerçek olsaAşko bugün keşfetime düştü elim ayağım titredi valla
Seçime yakın gelmiştim zaten, gelmeyeceğim bu kez. Siyasilerin keyfi yerinde. İnsanlar birbirini yediğiyle kalıyor.Sular ısındıkça dövüş başlıyor şu an erken daha boşuna bekleme.
Günlük felaket kotanı doldurmaya yetecek kadar kötü olmuş bu bebeyim keske gördüklerimi sil olayı gerçek olsa
X.com'da düdük çaldı mı burda görüşeceğiz.Sular ısındıkça dövüş başlıyor şu an erken daha boşuna bekleme.
anca anca ,evet
5 doz olduk bizdeO aşılar da ne işe yaradı bilmiyorum 2 doz biontechten sonra 42 derece ateşle covid oldum.
Gırgırı leopar taytı unutma sjksjksjksjksaçımı tepeden bağlayıp kocamın tişörtünü giyip altıma bir de tayt çekeyim mi
Siyasette ban varsa bende varım diyooooHerkes anlamadığım bir şey konuşuyor, bir tek MssPARE nin ne dediğini anladım
Aklımda kalanlardan biri senin Özdağ sempatin hahahhX.com'da düdük çaldı mı burda görüşeceğiz.
Gell gellll bak burda al gülüm orada hadiii ordan olmayalım sonraSiyasette ban dediler ben geldim
Aynen. Bitti artık abla, umudum falan da kalmadi, içimde çok şey var ama konuşamıyorum.Gelse gene aynı düzen olacak.