- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.701
Ben de gülüyordum kahkaham yarım kaldıAy nasıl yemedin ya ben bi defa kahve içerken banlandım.
Hangisiydi bahsettiğinOrada en çok banlanan kuğuyduözledik ya gelse keşke.
Orası aşırı gergin yer zaten bende en çok cezamı oradan aldım,konularım bile kapandı yani.Evet oradan bir ben sağ çıktım sanırım
Hangisiydi bahsettiğin
Orası aşırı gergin yer zaten bende en çok cezamı oradan aldım,konularım bile kapandı yani.
Epeydir yok oda gelmiyor herhalde göremiyorum onuda.
Yurt dışına gitmiş.Epeydir yok oda gelmiyor herhalde göremiyorum onuda.
Temellimi gitti yoksa.Yurt dışına gitmiş.
O aşılar da ne işe yaradı bilmiyorum 2 doz biontechten sonra 42 derece ateşle covid oldum.Laf aramızda kalsın covit dönemi aşı olmayıp linç yemeyen biriyim o zaman hamile kontenjanindan yararlandım ama neyse
Borellus yerleşecek dedi.Temellimi gitti yoksa.
Hayırlısı olsun onun için çok severek okurdum yazdıklarını ..Borellus yerleşecek dedi.
dr yasak olmasına rağmen yaptırma dedi şükür ne ben nede evden biri covit olmadı hatta grip bile olmadık okulda yoktu onun etkisi ileO aşılar da ne işe yaradı bilmiyorum 2 doz biontechten sonra 42 derece ateşle covid oldum.
Geri gelir bence. Ne yapsın baktı olmayacak gitti.Hayırlısı olsun onun için çok severek okurdum yazdıklarını ..
Haftada 1 düzenli olarak banlaniyordum siyasetteOrada ben de banlanmıştımminik kurbaamın konuları hep bubi tuzağı
Bizim eve eşim getirdi kendisi ayakta atlattı ben ateşler içinde yatak döşek yattımdr yasak olmasına rağmen yaptırma dedi şükür ne ben nede evden biri covit olmadı hatta grip bile olmadık okulda yoktu onun etkisi ile
Evet sen de hep gri oluyordunHaftada 1 düzenli olarak banlaniyordum siyasette
Gelse gene aynı düzen olacak.Geri gelir bence. Ne yapsın baktı olmayacak gitti.
Yok foruma gelir demek istedim. Oraya yerleşirse kurulu düzeni de olur hiç gelmezGelse gene aynı düzen olacak.
Foruma gelir bırakmaz bencede,düzeni kuruursa gelmesin bencede.Yok foruma gelir demek istedim. Oraya yerleşirse kurulu düzeni de olur hiç gelmez
Yatak odan dahil olsun ama aşko,daha etkili
Ya bebeyim ya ,ahahahahahaha ,lütfen yapsaçımı tepeden bağlayıp kocamın tişörtünü giyip altıma bir de tayt çekeyim mi