- 3 Nisan 2014
- 36.012
- 146.584
- Konu Sahibi feliscatus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babam dedigi dr un öyle bir kızi yok maalesef umarım googleye sorup sorup yorumlamamistirAy gerçekten mi? Ama insanlar ona tahlil sonuçlarını falan atıyordu. Babasına gösterip söylediklerini aktarıyordu insanlara nasıl olabilir ki ?
Google'da değer aralığı mı aratiyordu :|Ay gerçekten mi? Ama insanlar ona tahlil sonuçlarını falan atıyordu. Babasına gösterip söylediklerini aktarıyordu insanlara nasıl olabilir ki ?
Kiz ölümü yi
Evet bi de otrerayla kiyasliyodu sonuclariAy gerçekten mi? Ama insanlar ona tahlil sonuçlarını falan atıyordu. Babasına gösterip söylediklerini aktarıyordu insanlara nasıl olabilir ki ?
Bir bomba da siz patlatın ve herkesi pişman edin2015ten beri uyeyyim biriside burda panda da var oda gelsin dememis, kalbim
Panda fıssssssssBir bomba da siz patlatın ve herkesi pişman edin
Bu yaşta döt olduk ahahahahahe demiştim bende değil demiştim.
büyük hayalkırıklığı yaşıyorum şu an elleşme
nE(2)Aa tövbe tövbe
Hayatta olmaz bu ztn buradaki boş tehditlere benzemez
Isinden olan ülkeyi terk eden biliyorum
Yapmayın etmeyin dedikçe inanmadılar
He birde gercekten kimse gözüktüğü gibi değil mesela birikimci gecinenin çarşaf çarşaf icradan ise bile giremedigini biliyorum
Valla ben göründüğüm gibiyim dimi dogadostupanda sitede bir çoğu artık gördü beniAa tövbe tövbe
He birde gercekten kimse gözüktüğü gibi değil mesela birikimci gecinenin çarşaf çarşaf icradan ise bile giremedigini biliyorum
Ay gerçekten mi? Ama insanlar ona tahlil sonuçlarını falan atıyordu. Babasına gösterip söylediklerini aktarıyordu insanlara nasıl olabilir ki ?
Nisa kraliçesi değil dimiBu yaşta döt olduk ahahahaha
Kimse bizim başımıza gelenleri hatırlamıyo neyse ki agahahaha
Hoayy maşallah.Aa tövbe tövbe
Adını söyleme gelir melir şimdi ahdlkskajaksNisa kraliçesi değil dimi
Bir bomba da siz patlatın ve herkesi pişman edin
hayır hayır babasının ismi değildi mesele bir foto varmış attığı gruplarda paylaşıp dalga geçmişler topluca. ama ceyceye atmamış fotoyu. ceyceyle başka birşey yüzünden bozuştular.
Ceyin söylediği kişilerden biri bendim, itiraf eden de bendim.
bubble tea imiş nasıl fakirsem adını bile bilmiyorum bir sassy olamadik yahu
Kiz bu Sassy nin kendisi doktor olmasin bol kisiluk bolunmeli kafadan kontakişte en çok kafa karıştıran şey bu.
hatta ve hatta ben babasıyla mailleştim
Valla ben göründüğüm gibiyim dimi dogadostupanda sitede bir çoğu artık gördü beni