- 17 Aralık 2015
- 26.428
- 48.119
- Konu Sahibi feliscatus
gitmemiştirkankitosu ceyceydi işte o da gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gitmemiştirkankitosu ceyceydi işte o da gitti
Nisan kraliçesişişşt sesleme.
atıldı zaten o
Ivy league de mi yalandı :| amerikada manitayla yaşıyordu Yozgat mıymışCeyin söylediği kişilerden biri bendim, itiraf eden de bendim.
O bilgiye tee 6 sene önce erişmiştim zaten ama bir gün laf arası benim sebebimle yayıldı.
Bunu da sassye özel olarak anlattım, orada kimler vardı diye.
Bir bir ne halt döndüyse, destek de istedim hatta hatırlamadığım detaylar için.
Ama kimsenin üzerinde durduğu ya da 5 dk dan fazla konuştuğu mesele değilken sassy beni yineliyorum ‘şu kk da dürüstçe çıkıp bak şu oldu şu oldu bana bunu şu dedi, ben de bunu dedim’ diye anlatan tek insanı tehdit etti avukatıyla.
Ben de aynı şekilde cevap verdim, avukatlarımızın görüşmesini ayarlamak için haber verecekti.
Ne hikmetse bekledim bekledim derken ne göreyim, bizim kızımız başka bir kadının özel bilgi ve görselleriyle burada bir karakter yaratmış kendine
Ee, benim dürüstlüğümü öncesinden bildiğinden çareyi toz duman olmakta buldu çünkü tek şansı vardı, o kadına ve buraya itiraf edecekti.
O kadın da iddiasına göre görüştüğü bir arkadaşıydı, rezillik diz boyu yani feriha sendromu.
Neyse, sassy meselesi budur.
Bir gün çıkıp dönerse diye mevcuttur elimde delilleri, eminim okuyor.
O yaptığına utanmadı, ben bunu bildirmeye utandım.
Cey de arada kaynadı, onunla beraber kaç kişi suçlandık hem de../
Daha vardır gizli kankaları onun.kankitosu ceyceydi işte o da gitti
Aha buldumkankitosu ceyceydi işte o da gitti
Çift üyelik vardı kendine yazıyorduyalanmı soyluyormuş millete?
Birkaç kişiye anlattık challa beraber yayılması, onu tanıyan bilen birinin çıkması adına.Ben bunları biliyorum
Bakın ben çok güzelim ayşenazBenim aklımda kolay kolay kalmıyor unutuyorum. Kanepeyi ateşe veren manyağı hiç unutmadım,bir de çantasını taşıyamayan doktor apla vardı sevgilisinin adı sinan mıydı ne zıkkımdı.
Kocasindan bosanan vardi 3 cocukla prens adalarini istemisti. Kendi kendine yazan baska bilmiyorum benÇift üyelik vardı kendine yazıyordu
Ceyin söylediği kişilerden biri bendim, itiraf eden de bendim.
O bilgiye tee 6 sene önce erişmiştim zaten ama bir gün laf arası benim sebebimle yayıldı.
Bunu da sassye özel olarak anlattım, orada kimler vardı diye.
Bir bir ne halt döndüyse, destek de istedim hatta hatırlamadığım detaylar için.
Ama kimsenin üzerinde durduğu ya da 5 dk dan fazla konuştuğu mesele değilken sassy beni yineliyorum ‘şu kk da dürüstçe çıkıp bak şu oldu şu oldu bana bunu şu dedi, ben de bunu dedim’ diye anlatan tek insanı tehdit etti avukatıyla.
Ben de aynı şekilde cevap verdim, avukatlarımızın görüşmesini ayarlamak için haber verecekti.
Ne hikmetse bekledim bekledim derken ne göreyim, bizim kızımız başka bir kadının özel bilgi ve görselleriyle burada bir karakter yaratmış kendine
Ee, benim dürüstlüğümü öncesinden bildiğinden çareyi toz duman olmakta buldu çünkü tek şansı vardı, o kadına ve buraya itiraf edecekti.
O kadın da iddiasına göre görüştüğü bir arkadaşıydı, rezillik diz boyu yani feriha sendromu.
Neyse, sassy meselesi budur.
Bir gün çıkıp dönerse diye mevcuttur elimde delilleri, eminim okuyor.
O yaptığına utanmadı, ben bunu bildirmeye utandım.
Cey de arada kaynadı, onunla beraber kaç kişi suçlandık hem de../
Bakın ben çok güzelim ayşenaz
Bana sassy söylemişti bunları. Söyledi sonra gitti. Zaten ortalık karışık olduğu için de açıkçası öyle bıraktım. Ucu bana kadar dokunuyordu. Ben olayları hiç bilmediğim halde bir anda içine düştümBirkaç kişiye anlattık challa beraber yayılması, onu tanıyan bilen birinin çıkması adına.
Kimse de çıkıp o kıza yazık ettin demedi, bilenler dümenin içindeydi demek
Ahahsh yok o kadar değil.Ivy league de mi yalandı :| amerikada manitayla yaşıyordu Yozgat mıymış
kendi balayı ve dugun fotilerim diye elin influsunun fotolarini alip millete caktigina göre yozgat olma ihtimali baya yuksek.Ivy league de mi yalandı :| amerikada manitayla yaşıyordu Yozgat mıymış
O da fake mi çıktıydı?Bakın ben çok güzelim ayşenaz
Bir de Rus abla vardı kocası kazada ölmüş yeni sevgilisi ile evlenecekti. Adam avukattı. Burada Türk kadınlarına sallıyordu sonra ifşa oldu birikim topiğinde
Çapanın gururu çıkmasın kızAaa Sahte diploma yapan aysenaz mi
gonder bakalim resmini benden dahami guzelsin diyen cute momBakın ben çok güzelim ayşenaz
Kız hostes biri vardı arapsever,hatırlarsın sen. Sen hatırlamazsan Katibin Ruhu kesin bilir,her bilginin içindekendi kendine konuşuyordu
Çapanın gururu çıkmasın kız