- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
Bir de Rus abla vardı kocası kazada ölmüş yeni sevgilisi ile evlenecekti. Adam avukattı. Burada Türk kadınlarına sallıyordu sonra ifşa oldu birikim topiğinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e bacım o fotoyu atinca niye la ben sana tarif vermedim ki demedinyok be ben o foto atınca öyle bir içecekten haberi olmuş bir garibanım ne tarifi
Babalara gelmişsin bebeyim ahdbsbsvsişte en çok kafa karıştıran şey bu.
hatta ve hatta ben babasıyla mailleştim
Nasıl anladın yav valla bravoCeyin söylediği kişilerden biri bendim, itiraf eden de bendim.
O bilgiye tee 6 senedir erişmiştim zaten ama bir gün laf arası benim sebebimle yayıldı.
Bunu da sassye özel olarak anlattım, orada kimler vardı diye.
Bir bir ne halt döndüyse, destek de istedim hatta hatırlamadığım detaylar için.
Ama kimsenin üzerinde durduğu ya da 5 dk dan fazla konuştuğu mesele değilken sassy beni yineliyorum ‘şu kk da dürüstçe çıkıp bak şu oldu şu oldu bana bunu şu dedi, ben de bunu dedim’ diye anlatan tek insanı tehdit etti avukatıyla.
Ben de aynı şekilde cevap verdim, avukatlarımızın görüşmesini ayarlamak için haber verecekti.
Ne hikmetse bekledim bekledim derken ne göreyim, bizim kızımız başka bir kadının özel bilgi ve görselleriyle burada bir karakter yaratmış kendine
Ee, benim dürüstlüğümü öncesinden bildiğinden çareyi toz duman olmakta buldu çünkü tek şansı vardı, o kadına ve buraya itiraf edecekti.
O kadın da iddiasına göre görüştüğü bir arkadaşıydı, rezillik diz boyu yani feriha sendromu.
Neyse, sassy meselesi budur.
Bir gün çıkıp dönerse diye mevcuttur elimde delilleri, eminim okuyor.
O yaptığına utanmadı, ben bunu bildirmeye utandım.
Cey de arada kaynadı, onunla beraber kaç kişi suçlandık hem de../
babam dedigi dr un öyle bir kızi yok maalesef umarım googleye sorup sorup yorumlamamistir
ahahaha o kadina noldu ya cok merak ediyorum onun olayini, sevgilisi kiloyla altin falan aliyoduBir de Rus abla vardı kocası kazada ölmüş yeni sevgilisi ile evlenecekti. Adam avukattı. Burada Türk kadınlarına sallıyordu sonra ifşa oldu birikim topiğinde
Onu ifşa etmedim istihbarat ağımız genişIstihbarat agimiz ifsa oldu naptin calci ajdhahshdh
Calcitom birebir ayni. Ne yaziyosq dogru
Yazmıyor artık geyikligeceahahaha o kadina noldu ya cok merak ediyorum onun olayini, sevgilisi kiloyla altin falan aliyodu
Tipini yidiğimin fakiriyok be ben o foto atınca öyle bir içecekten haberi olmuş bir garibanım ne tarifi
Sen yenisin amaEvinden takma kirpik çıkan bir konu vardı. Çok eski değil. Ama bir onu unutmadım.
Bu yaşta döt olduk ahahahaha
Kimse bizim başımıza gelenleri hatırlamıyo neyse ki agahahaha
Hadi canımşişşt sesleme.
atıldı zaten o
adamın oyle bir kizi yok, bu kız feriha ve aşki memnu cemile karması bisey.ama ben o doktorla mailleştim
bana cevap yazdı.
Onu ifşa etmedim istihbarat ağımız geniş
Ben bunları biliyorumCeyin söylediği kişilerden biri bendim, itiraf eden de bendim.
O bilgiye tee 6 sene önce erişmiştim zaten ama bir gün laf arası benim sebebimle yayıldı.
Bunu da sassye özel olarak anlattım, orada kimler vardı diye.
Bir bir ne halt döndüyse, destek de istedim hatta hatırlamadığım detaylar için.
Ama kimsenin üzerinde durduğu ya da 5 dk dan fazla konuştuğu mesele değilken sassy beni yineliyorum ‘şu kk da dürüstçe çıkıp bak şu oldu şu oldu bana bunu şu dedi, ben de bunu dedim’ diye anlatan tek insanı tehdit etti avukatıyla.
Ben de aynı şekilde cevap verdim, avukatlarımızın görüşmesini ayarlamak için haber verecekti.
Ne hikmetse bekledim bekledim derken ne göreyim, bizim kızımız başka bir kadının özel bilgi ve görselleriyle burada bir karakter yaratmış kendine
Ee, benim dürüstlüğümü öncesinden bildiğinden çareyi toz duman olmakta buldu çünkü tek şansı vardı, o kadına ve buraya itiraf edecekti.
O kadın da iddiasına göre görüştüğü bir arkadaşıydı, rezillik diz boyu yani feriha sendromu.
Neyse, sassy meselesi budur.
Bir gün çıkıp dönerse diye mevcuttur elimde delilleri, eminim okuyor.
O yaptığına utanmadı, ben bunu bildirmeye utandım.
Cey de arada kaynadı, onunla beraber kaç kişi suçlandık hem de../
Adını söyleme gelir melir şimdi ahdlkskajaks
Herkesin kankitosu,haber veren çıkar felan
Biz görmedik bi.Üyelerin kendi genel msjlari ile dogruladigi şeyler hepsi
O yüzden olayı anlatıp karıştırmam boş tehdit olmadığını hepsi gördü
yalanmı soyluyormuş millete?Yazmıyor artık geyikligece
Benim aklımda kolay kolay kalmıyor unutuyorum. Kanepeyi ateşe veren manyağı hiç unutmadım,bir de çantasını taşıyamayan doktor apla vardı sevgilisinin adı sinan mıydı ne zıkkımdı.Sen yenisin ama