KK Nostalji Treni 🫠

Ceyin söylediği kişilerden biri bendim, itiraf eden de bendim.
O bilgiye tee 6 senedir erişmiştim zaten ama bir gün laf arası benim sebebimle yayıldı.
Bunu da sassye özel olarak anlattım, orada kimler vardı diye.
Bir bir ne halt döndüyse, destek de istedim hatta hatırlamadığım detaylar için.
Ama kimsenin üzerinde durduğu ya da 5 dk dan fazla konuştuğu mesele değilken sassy beni yineliyorum ‘şu kk da dürüstçe çıkıp bak şu oldu şu oldu bana bunu şu dedi, ben de bunu dedim’ diye anlatan tek insanı tehdit etti avukatıyla.
Ben de aynı şekilde cevap verdim, avukatlarımızın görüşmesini ayarlamak için haber verecekti.

Ne hikmetse bekledim bekledim derken ne göreyim, bizim kızımız başka bir kadının özel bilgi ve görselleriyle burada bir karakter yaratmış kendine😂
Ee, benim dürüstlüğümü öncesinden bildiğinden çareyi toz duman olmakta buldu çünkü tek şansı vardı, o kadına ve buraya itiraf edecekti.
O kadın da iddiasına göre görüştüğü bir arkadaşıydı, rezillik diz boyu yani feriha sendromu.
Neyse, sassy meselesi budur.
Bir gün çıkıp dönerse diye mevcuttur elimde delilleri, eminim okuyor.
O yaptığına utanmadı, ben bunu bildirmeye utandım.

Cey de arada kaynadı, onunla beraber kaç kişi suçlandık hem de../
Nasıl anladın yav valla bravo 👏🏻

Ceyin söylediği kişilerden biri bendim, itiraf eden de bendim.
O bilgiye tee 6 sene önce erişmiştim zaten ama bir gün laf arası benim sebebimle yayıldı.
Bunu da sassye özel olarak anlattım, orada kimler vardı diye.
Bir bir ne halt döndüyse, destek de istedim hatta hatırlamadığım detaylar için.
Ama kimsenin üzerinde durduğu ya da 5 dk dan fazla konuştuğu mesele değilken sassy beni yineliyorum ‘şu kk da dürüstçe çıkıp bak şu oldu şu oldu bana bunu şu dedi, ben de bunu dedim’ diye anlatan tek insanı tehdit etti avukatıyla.
Ben de aynı şekilde cevap verdim, avukatlarımızın görüşmesini ayarlamak için haber verecekti.

Ne hikmetse bekledim bekledim derken ne göreyim, bizim kızımız başka bir kadının özel bilgi ve görselleriyle burada bir karakter yaratmış kendine😂
Ee, benim dürüstlüğümü öncesinden bildiğinden çareyi toz duman olmakta buldu çünkü tek şansı vardı, o kadına ve buraya itiraf edecekti.
O kadın da iddiasına göre görüştüğü bir arkadaşıydı, rezillik diz boyu yani feriha sendromu.
Neyse, sassy meselesi budur.
Bir gün çıkıp dönerse diye mevcuttur elimde delilleri, eminim okuyor.
O yaptığına utanmadı, ben bunu bildirmeye utandım.

Cey de arada kaynadı, onunla beraber kaç kişi suçlandık hem de../
Ben bunları biliyorum🙈

X