- 3 Nisan 2014
- 36.012
- 146.583
- Konu Sahibi feliscatus
aaa simdi bisiy soracagim sonra bu soruyu cevaplayacagim toplaşın öteceğim
önce sorumu soram sen ona jelly berry mi ne oyle bir seyin tarifini vermismiydin
o ne ayol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa simdi bisiy soracagim sonra bu soruyu cevaplayacagim toplaşın öteceğim
önce sorumu soram sen ona jelly berry mi ne oyle bir seyin tarifini vermismiydin
dur gercek adini bulamda yazamo ne ayol
Ha burda küfür serbest mi?
Serbestse vay aaaa diyecem çünkü
Ben niye girmemistim. Nerde kaos var nerde kavga beni kimse cagirmasin zatrn.sonra alik gibi anlamiyim konusulanlari jdjdhdjBaska konu o zaman o. Benim bahsettigim 1.kk savaşı gibi bi konuydu. Tum tanidik uyeler birbirine girmsiti
Kiz ölümü yiAsıl bende bomba var ama anlatmam
Ben niye girmemistim. Nerde kaos var nerde kavga beni kimse cagirmasin zatrn.sonra alik gibi anlamiyim konusulanlari jdjdhdj
Ben niye girmemistim. Nerde kaos var nerde kavga beni kimse cagirmasin zatrn.sonra alik gibi anlamiyim konusulanlari jdjdhdj
Oha la abdbsvsvKiz ölümü yi
Sen anlatırsan ben de anlatırımAsıl bende bomba var ama anlatmam
Ay gerçekten mi? Ama insanlar ona tahlil sonuçlarını falan atıyordu. Babasına gösterip söylediklerini aktarıyordu insanlara nasıl olabilir ki ?Yok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.
E kaçtı sonuç olarak:)
Beni dava ile tehdit ederken, yalvarmalara geçip bastı gitti.
Hala elimdedir, bu korku da ona yeter
Yok öyle biri, ceyin günahını aldık boş yere.
Kendim de zan altında gittim, şizofren arkadaş her birimizi dava edecekken, elimde delilleriyle başka bir kişinin tüm özel hayatını kendi gibi paylaştığını yakaladım.
E kaçtı sonuç olarak:)
Beni dava ile tehdit ederken, yalvarmalara geçip bastı gitti.
Hala elimdedir, bu korku da ona yeter
Ben etiketlenmiş. Sen git buradanSanki beni cagiran oldu da ajshha kimse pandacım gel mevzu var demedi bana
ViçdansısAsıl bende bomba var ama anlatmam
Siz anlatın ben banlanırımSen anlatırsan ben de anlatırım
bubble tea imiş nasıl fakirsem adını bile bilmiyorum bir sassy olamadik yahuo ne ayol
Kıçımızda patlayanları da anlatakNoluyo la shsbsbs herkes bombeleri almış gelmiş.
Kahrol düşman al sana bombe
Ben etiketlenmiş. Sen git buradan
Gördün mü la alay etmeyi ahdbsbsbir dakka ya gerçekten fake miydi?
nasıl yalvardı?
Led_BiR_Vele_DisTiri aha sana kısasa kısas çıkardım ben zeynepgüven dedikçe sende bana sasy dersin artık