- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.123
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.121
Ben cidden seviyorum bu kızı ya, üzülüyorum çünkü, bi gariban tarafı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yooo biz dürttükHiç gitmemeliydim oraya şeytan dürttü
Yanlış yoldaydım ama yol çok güzeldi.Yooo biz dürttük
Senin lavantalığınla benim Janeliğim bir miKız düşünsene, ben burda Lavanta ben Lavanta ben diyip duruyorum, millet tanımıyorum falan yazıyo, fenalık geçirirdim hfkskdks sen harika idare ettin dumuru, ay yani durumu
Ben de seviyorum ama beni durup dururken gözardı etmiş hiç cevap vermiyor yine de seviyorumBen cidden seviyorum bu kızı ya, üzülüyorum çünkü, bi gariban tarafı var
Durduk yere olduğuna emin miyiz hdkskdksdkjskBen de seviyorum ama beni durup dururken gözardı etmiş hiç cevap vermiyor yine de seviyorum
En fazla böyle açtığı konulara ciddiyetten uzak yorumlar yazmışımdırDurduk yere olduğuna emin miyiz hdkskdksdkjsk
Ne var canım bunda??En fazla böyle açtığı konulara ciddiyetten uzak yorumlar yazmışımdır
Ben de hikayesine üzülüyorumBen cidden seviyorum bu kızı ya, üzülüyorum çünkü, bi gariban tarafı var
Sen çok daha iyisinSenin lavantalığınla benim Janeliğim bir mi
"Adını anmayacağım" demişti bir konusunda. Orda yazdıysan siyah panjuru çekmiştir sanaEn fazla böyle açtığı konulara ciddiyetten uzak yorumlar yazmışımdır
Ben yeni üyeyim öyle düşün, nickim eski sadece. Çoğu kişiyle yeni tanışıyorumSen çok daha iyisin
Fikrimininincegülü?Nickimi romeonunjullietti yapma fikri çık aklımdan.
Günde 937389383 tane konu açtığı için bilemedim. Kapı komşusundan mahallenin bakkalına da konu açmaz bir insan jdjskjs"Adını anmayacağım" demişti bir konusunda. Orda yazdıysan siyah panjuru çekmiştir sana
Sadece Julliet olsaNickimi romeonunjullietti yapma fikri çık aklımdan.