- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.001
Başıma bir şey gelmeyecekse ben Margaret'in tiramisuyu daha çok beğendim.Pastada görsellik önemli işte,nereyi nasıl yaparım düşüncesi zorluyor bazende geri dönüşü olmuyor mutlaka.
Hiç bana göre değil zaten o kadar sabrım olmuyor,kızımın nişan davetinde kurabiyeleri ben yapmıştım şeker hamurlarını açmak bile zorladı kalıpla şekil vermek gerçi çok keyifliydi hazırlama süresi.
Bende çok sevmedim makaronu nedense,acıbadem kurabiyesinide sevmem .
Benim favorim oydu bende şaşırmıştım 1.olan tramisu oldu oda muhteşem olmuştu,margaret yapmıştı nuda.
Margaret'in bütün tarifleri zaten muhteiem oluyor,diğer pasta çok değişik gelmişti herkese.Başıma bir şey gelmeyecekse ben Margaret'in tiramisuyu daha çok beğendim.
Kuşum sanki üyelere yanlıs bildirim gitmis konsept diye sonra değişince mi ne insanlar ona göre oy vermis falan filanProfesyonel olduğu için diğerlerine haksızlık olsun istememistir oy verenler yada önceden 4 kere birinci olup ikinci sıraya düşmüşdür kural gereği
Evet bu da çok güzelmişBu sunum da sunum amakonu nasıl eklenir başka bilemedim
Ama onların zaten belli kalıpları ve ona göre bir sürü aletleri var eğitimini alan yapabilir.Margaret'in bütün tarifleri zaten muhteiem oluyor,diğer pasta çok değişik gelmişti herkese.
Üye adını yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şey olduğunu sanmam. Profesyonel olduğu için olabilir hanım ablanin dediği gibi.Profesyonel olduğu için diğerlerine haksızlık olsun istememistir oy verenler yada önceden 4 kere birinci olup ikinci sıraya düşmüşdür kural gereği
Bulamadim ama olsunduYarısma baslıgını okumustum orda yazısmalara bakarsanız anlarsınız tam
Şu an midem full çok tokum ona rağmen bu pasta çok güzel görünüyor olsaydı yerdim. Haketmiş.Bu sunum da sunum amakonu nasıl eklenir başka bilemedim
Böyle bir pastayı yapmak zaten el becerisi ve malzeme de gerektirir,yoksa zor olur yapması.Ama onların zaten belli kalıpları ve ona göre bir sürü aletleri var eğitimini alan yapabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam sayfası filan varmış herhalde .Üye adını yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şey olduğunu sanmam. Profesyonel olduğu için olabilir hanım ablanin dediği gibi.
Nakit harcamak su içse yaramak gibi hemen belli oluyor.Kredi kartı şeklinde tercih ediyorum ben bu aralar
Konu Mesajı 'Denenmiş Pratik Pasta Tarifleri'Bulamadim ama olsundu
Sonrasında kazen iptal edelim demis yarsımayı attıgım yorumdan sonraki sayfada yazıyorKonu Mesajı 'Denenmiş Pratik Pasta Tarifleri'
Kekler - Pastalar - Denenmiş Pratik Pasta Tarifleri
Benim de aklıma geldi ama yavrum çok masum yapıyorum burnu acımıyor demiş.Can yakacak el şakası çık aklımdan
Teşekkür ederimmmmKonu Mesajı 'Denenmiş Pratik Pasta Tarifleri'
Kekler - Pastalar - Denenmiş Pratik Pasta Tarifleri
Rica ederimTeşekkür ederimmmm
Evet öyle olmuş.Sonrasında kazen iptal edelim demis yarsımayı attıgım yorumdan sonraki sayfada yazıyor
Midem börküldüŞuan aktifti mi Bilmiyorum
Çoğunuz hatırlar sürekli kocasının çamaşırını koklayan biri vardı makineye atmadan kontrol ederdi beyaz lekeler var beni aldatıyor derdi
Kendi de başka bi adamla kiraz mi erik mi Bir sey yemeye gitmişti