KK Nostalji Treni 🫠

Diğer illeri bilmem de 8 veya 16 saatlik kurslar da var İsmek'te; çikolata, kurabiye, sütlü tatlı, makarna ve sosları vs. 80 saatlik veya civarında da butik pasta, kruvasan, börek, simit falan filan kursları var. Onlar bile birçok şey katıyor. Bu sene sağlık raporu da eklenmiş, o yüzden hiiiç uğraşamayacağım. Bu kadarı bana yeter. Kruvasanı tarife ve videolara bakarak deneyeceğim mesela, en kötüsünden Kuru Hasan olur

Bu tarz pastalar birazda sabır istiyor herhalde,el oyalayan tararfları epey fazla.
Makaronu bir ben miçok sevemedim acaba .

Bu tarz pastalar birazda sabır istiyor herhalde,el oyalayan tararfları epey fazla.
Pasta sıvama ve süslemesi zorluyordu bizi. Şanti dandikse veya iyi çırpılmadıysa sıvılaşıyor. Sertleşmesi için beklemek gerekiyor. Şeker hamuru yapınca kuruyup çatlayabiliyordu. Kekte sıkıntı çıktıysa parçalanışını seyret. Pasta üstündeki ince detaylar sabırsızlar için değil.

Bir de heykel gibi alanda eğitimi olanlar güzel eserler çıkarabilir. Kurs arkadaşlarımla yaptıklarımız kusmuk gibi oluyordu çirkin çirkin şeker hamurları eklenmiş. Teması da saçmaydı. Neyse

Makaronu bir ben miçok sevemedim acaba .
Hazır yemiştim ve ben de pek beğenmemiştim, içi çiğ gibiydi ama becerebiliyor muyum diye denemek istiyorum. Olmadı acıbadem kurabiyesi yaparım

Harikulade olmuş halbuki şaşırdım birinci olmamasına
Bu sunum da sunum ama konu nasıl eklenir başka bilemedim

Pastada görsellik önemli işte,nereyi nasıl yaparım düşüncesi zorluyor bazende geri dönüşü olmuyor mutlaka.
Hiç bana göre değil zaten o kadar sabrım olmuyor,kızımın nişan davetinde kurabiyeleri ben yapmıştım şeker hamurlarını açmak bile zorladı kalıpla şekil vermek gerçi çok keyifliydi hazırlama süresi.

Bende çok sevmedim makaronu nedense,acıbadem kurabiyesinide sevmem .

Harikulade olmuş halbuki şaşırdım birinci olmamasına
Benim favorim oydu bende şaşırmıştım 1.olan tramisu oldu oda muhteşem olmuştu,margaret yapmıştı nuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…