- 7 Mart 2013
- 6.130
- 18.446
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.941
EvetGünaydınlar demin bir konuda gördüm kesin orasıdıralmanca üzerine olan
Fenaydı
Günaydın. Herkesler bdv konularında üye linçlemede. Malzeme topluyorlar
Günaydınlar demin bir konuda gördüm kesin orasıdıralmanca üzerine olan
Acil ara kodesim hazır her daimBak ararım muneyi dgfkjdklgj
Hatırlıyorum o pastayı çok ta güzel olmuştu.Neyse konuya yeni kan gelsin eski yarışmalardan da konuşalım birisi kk konsept pasta yapmıştı şimdi kendisi yok ama çok güzel yapmış dı
Burada pasta üye iptallk yapmştı .Neyse konuya yeni kan gelsin eski yarışmalardan da konuşalım birisi kk konsept pasta yapmıştı şimdi kendisi yok ama çok güzel yapmış dı
Çok yakıcı o konu uzaktan bakalımEstetik temalı sıcak konu görüldü
Hem kaynanalı maynanalı
Şiir ve moda ile ilgili yarışmalar da var dı önceden hhatta kermesde vardı yanlış hatırlamıyorsamHatırlıyorum o pastayı çok ta güzel olmuştu.
Can yakacak el şakası çık aklımdanO yapınca sen de sever gibi yapıp eşinin canını yakacak Bi el şakası yap. Anlar sonunda.
Gördüm görmez olaydımEstetik temalı sıcak konu görüldü
Hem kaynanalı maynanalı
Moda yarışması vardı evet hatta bugün ne giydin topiğide vardı.Şiir ve moda ile ilgili yarışmalar da var dı önceden hhatta kermesde vardı yanlış hatırlamıyorsam
Estetik temalı sıcak konu görüldü
Hem kaynanalı maynanalı
olumlu tarafından bakın canım siz deÇok yakıcı o konu uzaktan bakalım
Ne kayınvalideler var, benimki dişlerini çıkarıp bardağa koyuyorEstetik temalı sıcak konu görüldü
Hem kaynanalı maynanalı
Profesyonel pasta eğitimi almadım demiş ama bence pastacı çırağı kursuna gitmiştir. Sadece internetten bakıp öğrenmişse veya denemişse helal olsun.Burada pasta üye iptallk yapmştı .
Kekler - Pastalar - Kadınlar Kulübü Konsept Pasta - Dr Oetker Krem Şanti Sponsorlugunda
Merhaba kk hanımları 🥰 Hayatta hep bir iz bir anı bırakmanın önemini vurgularım.bu kategori tam benlik oldu... Bu ailenin içinde bulunmak çok güzel o yüzden insallah pastam kalıcı olur kadınlar kulübü için 💕 Çok severek ve keyif alarak yaptım pastami..sivamada birkaç teknik çalıştım ve gönlümde...www.kadinlarkulubu.com