KK Nostalji Treni 🫠

Ne kayınvalideler var, benimki dişlerini çıkarıp bardağa koyuyor
meğer dişini bardağa koyan kayınvalidenin kıymetini bilmek gerekiyormuş aaaa 😄 her güne bir şükür bilgisi ekliyoruz 😄

benimkinin çilesi oğluna. faydası full HD kızına, dişini kuşunu botoksunu dolgusunu her şeyini verir😁

Kolay bir pasta değildi yaptığı uğraştırıcı hatta,bir eğitimi kesin vardı onun ben öyle düşünüyorum.
Pasta eğitimi almıştım önceden. Aslında zor değil de biraz el yatkınlığı ve malzeme desteği gerekiyor.

Biz makaronu yapmamıştık, hoca iptal etmişti fırın bahanesiyle. Bize yok onun malzemesi özelmiş, klasik marketten alsanız yapısı tutmaz, çatlar vs demişti. Eee, kadın yapmış. Deneseydik ne olurdu sanki? Ben de makaronu deneyeyim. İyi ki bu tarifi gördüm 👍

Sizin kızınız mi var AA ben sizi 20 li yaslarda diye düşünmüştüm hep
Merhaba ben 30 yaşındayım ☺️☺️☺️ kızım bende el ağız alışkanlığı hayat şartları diyelim ifşa olmamak için çok açıklayamıyorum ama küçük kardeşim benim kızım öz evladım gibi

Profesyonel pasta eğitimi almadım demiş ama bence pastacı çırağı kursuna gitmiştir. Sadece internetten bakıp öğrenmişse veya denemişse helal olsun.
bu işler online eğitimlerle oluyor mu acaba? eğer oluyorsa ben deneyeceğim çünkü
ama online eğitim işe yaramıyorsa hiç bulaşmayayım
geçen hafta yemekteyiz'e bakıyordum canım kaos çekince bakıyorum bazen :KK70: yarışmacılardan biri
ben pandemi zamanında online kursa katıldım falan demişti de diğerleri aşağılamıştı
online ile oluyor mu olmuyor mu merak ediyorum

bu işler online eğitimlerle oluyor mu acaba? eğer oluyorsa ben deneyeceğim çünkü
geçen hafta yemekteyiz'e bakıyordum canım kaos çekince bakıyorum bazen :KK70: yarışmacılardan biri
ben pandemi zamanında online kursa katıldım falan demişti de diğerleri aşağılamıştı
Olmaz. Benim kuzenim pastacılık eğitmeni tek tek gösteriyor şurasını kazı şuna şunu ekle bilmem ne diye. Nefis yemek tarifleri gibi bir şey değil bu😬

Olmaz. Benim kuzenim pastacılık eğitmeni tek tek gösteriyor şurasını kazı şuna şunu ekle bilmem ne diye. Nefis yemek tarifleri gibi bir şey değil bu😬
aa tamam o zaman kimse ben online yemek eğitimi aldım diye caka satmasın :KK70:
ortamda caka satan olursa o iş öyle olmuyor deriz :KK70:

Ben de olabilir diyorum. Püf noktalarıyla anlatan bir eğitim varsa temel düzeyde öğrenebilirsiniz ama uygulamasını da yapmanız lazım.

Dezavantajı şu olur. Tutturamazsanız destek almanız sıkıntı olabilir. Bazen kıvam için de dokunmak gerekiyor ama zaten aşinalık varsa sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Örneğin al danteyi ben anlamıyordum. Kursta hocaya sordum, makarnayı tattırdı bana. Bildiğiniz pişmeden 1 2 dk önceki haliymiş :KK70: İlginiz ve bulunduğunuz ilde de varsa kısa süreli kurslar bile yeter. Gerisi hayal gücünüze kalmış.

Ben de olabilir diyorum. Püf noktalarıyla anlatan bir eğitim varsa temel düzeyde öğrenebilirsiniz ama uygulamasını da yapmanız lazım.

Dezavantajı şu olur. Tutturamazsanız destek almanız sıkıntı olabilir. Bazen kıvam için de dokunmak gerekiyor ama zaten aşinalık varsa sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Örneğin al danteyi ben anlamıyordum. Kursta hocaya sordum, makarnayı tattırdı bana. Bildiğiniz pişmeden 1 2 dk önceki haliymiş :KK70: İlginiz ve bulunduğunuz ilde de varsa kısa süreli kurslar bile yeter. Gerisi hayal gücünüze kalmış.
ya şey sıkıntı
bişeyler olmadığında, ters gittiğinde hocaya gösteremiyorsun, hocam burası niye böyle oldu diyemiyorsun
kendinle baş başasın
normal kursta bir iki dokunuş ile çözülebilecek problemler online'da arapsaçına dönebilir sanki

X