- 10 Ekim 2014
- 31.484
- 140.806
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.921
Özür dilerim bu video geldi aklıma ajsjjs
Tabu oynuyor gibi değil miyiz amaBu durumda olmuştu sana durumlar önemli dedim.
Benim ki de gelip gelip el kol yapıyor sevmiyorum söylüyorum baktım anlamıyor ben de girisiyorum saclarını çekiyorumHahah biliyorum bunu.
Resmen şuan küstük konusmuyoruz.
Ya estetikli degil pat pat bastirip duruyor onun yuzunden bisey olcak insan bi dikkat eder ya bazen gelip küt diye sacma sapan öpuyo resmen burnum yamuluyo. Sacma sapan hareket yapiyor bazen
Eşin temas bağımlısı mı cirilla? Bazen ben de katlanamıyorum temaslarına ve hunharca sevmeye çalışmasınaIyi oldu biraz ona da güldüm. Eşimee inanilmaz sinirliyim şuan biseyler firlatasim var.
Kendimi oyun ve kk ile durduruyorum sakinlestiriyirum suan.
Bi de suçlu degil gibi surat asiyo konu açsam buna mi konu actin diyecekler ama patlicam.
Elli defa burnuma dikkat et diyorum. Burnumda estetik yok ama takintiliyim bi de dikkat etmiyor acitiyor da bilerek mi yapiyor anlamiyorum pat diye öpüyo burnuma bastirilmiş oluyor az once bisey gosteriyordu gulerken elini agzima kapatirken burnumun ucunu acitti gercekten bir tane patlatasim geliyor tam an. Şaka gibi yaciglik atcam
Çok da iyi oldu çok da güzel olduTabu oynuyor gibi değil miyiz amaÜye ismi kullanmadan 3-5 kelimeyle anlatmaya çalışıyoruz meramımızı
Benim ki de gelip gelip el kol yapıyor sevmiyorum söylüyorum baktım anlamıyor ben de girisiyorum saclarını çekiyorum
Eşin temas bağımlısı mı cirilla? Bazen ben de katlanamıyorum temaslarına ve hunharca sevmeye çalışmasına
İste benim estetikli bir de hain hic düsünmüyor bunuEl kol yapsa iyi burnumun ucunu düserecek çarpa çarpa sonra doktorlara düşecegim diye korkuyirum.estetiksizlerin ucu da düşüyor mu bilmiyorum gerci takinti oldu resmen. Ama suan agriyo gibi
Valla bu da öyle sevme ayağına şiddet mi uyguluyorlar bize bilmiyorumEvet cok eller. Ellesin ben de severim de biraz dikkat eder insan haldir paldir ustume cikiyo yumuluyo bazen. O an kizinca da iste boyle.beş kariş suratla.gitti yanimdan konusmuyo
Valal bu da öyle sevme ayağına şiddet mi uyguluyorlar bize bilmiyorum
Ne minnoş dertlerin var senin öyleEl kol yapsa iyi burnumun ucunu düserecek çarpa çarpa sonra doktorlara düşecegim diye korkuyirum.estetiksizlerin ucu da düşüyor mu bilmiyorum gerci takinti oldu resmen. Ama suan agriyo gibi
Ne minnoş dertlerin var senin öyle
O yapınca sen de sever gibi yapıp eşinin canını yakacak Bi el şakası yap. Anlar sonunda.Anlatirken oyle gorundugunun farkindayim ondan konu da acamadim, birine de anlatamadim içimde patlicakti.Ama yaşarken cidden sinir bozucu ilk defa olsa bu kadar sinirlenmem daha önce de ayni konuda uyardim, yetmedi azarladim. ayda bir bunun için mi bagirip durcam bilmiyirum yani.
Şimdi küstü yarin düzelir ama aradan ay geçsin yine bir ara unutup dikkat etmeden paldir kuldur yapacak.cok mu zor dikkatli sevmek bilmem
Arkadaşlar ama şu da var 2. Üyelikleri genelde ip şifre benzerliği mail benzerliği tarz üslup gibi şeylerden çözüyorlar bu kız yurtdışına gidip geldiyse ip okey vpn bile açtıysa okey iki maili akıl edip alaksız almış ve eğer iphone kullanıp oto şifre kullanıyorsa yakalanma şansı zaten yok benim kızım siteye üye ben ona bile sakın kendi mailinden üyelik alma kazen ben sanabilir dedim ( naillerimiz ad soyad)Mesajları okudum ben şimdi. Fiziksel olarak görüşmemişler. Ama Milana aldıkları maaşa kadar biliyor. 2. Üyeliği olsa idi forum yetkilileri onu da banlardı. Sassy’de üyelik iptali yapmış. Banlanmamış.
Yerine oturmayan çok şey var. Milana 2 çocuklu, yetişkin bir kadın. Sassy 25 yaşlarında, Z kuşağı bir kız.
O yapınca sen de sever gibi yapıp eşinin canını yakacak Bi el şakası yap. Anlar sonunda.
Sizin kızınız mi var AA ben sizi 20 li yaslarda diye düşünmüştüm hepArkadaşlar ama şu da var 2. Üyelikleri genelde ip şifre benzerliği mail benzerliği tarz üslup gibi şeylerden çözüyorlar bu kız yurtdışına gidip geldiyse ip okey vpn bile açtıysa okey iki maili akıl edip alaksız almış ve eğer iphone kullanıp oto şifre kullanıyorsa yakalanma şansı zaten yok benim kızım siteye üye ben ona bile sakın kendi mailinden üyelik alma kazen ben sanabilir dedim ( naillerimiz ad soyad)
Ben de maksimum 40ların başıSizin kızınız mi var AA ben sizi 20 li yaslarda diye düşünmüştüm hep
Günaydın. Herkesler bdv konularında üye linçlemede. Malzeme topluyorlarGünaydınlar hanımlar.
Günaydınlar demin bir konuda gördüm kesin orasıdırGünaydın. Herkesler bdv konularında üye linçlemede. Malzeme topluyorlar