KK Nostalji Treni 🫠

Benim ki de gelip gelip el kol yapıyor sevmiyorum söylüyorum baktım anlamıyor ben de girisiyorum saclarını çekiyorum

Eşin temas bağımlısı mı cirilla? Bazen ben de katlanamıyorum temaslarına ve hunharca sevmeye çalışmasına

Benim ki de gelip gelip el kol yapıyor sevmiyorum söylüyorum baktım anlamıyor ben de girisiyorum saclarını çekiyorum

El kol yapsa iyi burnumun ucunu düserecek çarpa çarpa sonra doktorlara düşecegim diye korkuyirum. estetiksizlerin ucu da düşüyor mu bilmiyorum gerci takinti oldu resmen. Ama suan agriyo gibi

Ne minnoş dertlerin var senin öyle

Anlatirken oyle gorundugunun farkindayim ondan konu da acamadim, birine de anlatamadim içimde patlicakti. Ama yaşarken cidden sinir bozucu ilk defa olsa bu kadar sinirlenmem daha önce de ayni konuda uyardim, yetmedi azarladim. ayda bir bunun için mi bagirip durcam bilmiyirum yani.
Şimdi küstü yarin düzelir ama aradan ay geçsin yine bir ara unutup dikkat etmeden paldir kuldur yapacak. cok mu zor dikkatli sevmek bilmem

O yapınca sen de sever gibi yapıp eşinin canını yakacak Bi el şakası yap. Anlar sonunda.

Arkadaşlar ama şu da var 2. Üyelikleri genelde ip şifre benzerliği mail benzerliği tarz üslup gibi şeylerden çözüyorlar bu kız yurtdışına gidip geldiyse ip okey vpn bile açtıysa okey iki maili akıl edip alaksız almış ve eğer iphone kullanıp oto şifre kullanıyorsa yakalanma şansı zaten yok benim kızım siteye üye ben ona bile sakın kendi mailinden üyelik alma kazen ben sanabilir dedim ( naillerimiz ad soyad)

Sizin kızınız mi var AA ben sizi 20 li yaslarda diye düşünmüştüm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…