- 13 Mayıs 2017
- 1.636
- 7.283
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.901
Sayın Mune hanım, yassynin gerçek kimliğini bizimle paylaşırsanız site varolduğu sürece en şakamatiğiniz ben olurum :d beyaz tvdeki magazin programındaki evlilik haberleri videolarını x2 hızda izledim sabah 5te. Çok müşkül durumdayım efendimespri kaldırıyorum yahu, alıngan biri değilim şaka demene gerek yok, bir tek bel altı cıvık şakaları sevmem nasıl desem laubalilik sululuk paçalarından akan şakalara hele orada bir dur derim, yerinde ve dozunda espriler hayata renk katar
Nerede kalmıştık gıybetiniz aktifler üzerinden olmasın kıtlarım
Kıtlama dediğin böyle olur.
Agsgxgdg mune bunları yemez ben yıllardır uğraşıyorum hâlâ komik attığında korkuyorum çok zorlamayalimSayın Mune hanım, yassynin gerçek kimliğini bizimle paylaşırsanız site varolduğu sürece en şakamatiğiniz ben olurum :d beyaz tvdeki magazin programındaki evlilik haberleri videolarını x2 hızda izledim sabah 5te. Çok müşkül durumdayım efendim
Ya ne bileyim ofis mofis var mı KK'nın fax çekeceğim :dAgsgxgdg mune bunları yemez ben yıllardır uğraşıyorum hâlâ komik attığında korkuyorum çok zorlamayalim
Kaslı dememişti ki, bunu mu sevmiyorsun demişti. Bu arada o üye aktifSorun şu ki kocası kaslı değildi.
Konu kaslıya nasıl evrilmişti o zaman? Beni de gaza getirip ceysınımın fotosunu anlık paylaştırmışlardıKaslı dememişti ki, bunu mu sevmiyorsun demişti. Bu arada o üye aktifSeni alıntıladım balım ama herkeş bilsin üye aktiiiiif
Sayın’a gerek yok, Mune Hanım Mune abla veya Mune demek kafi hangisini isterseniz öyle hitap edebilirsinizSayın Mune hanım, yassynin gerçek kimliğini bizimle paylaşırsanız site varolduğu sürece en şakamatiğiniz ben olurum :d beyaz tvdeki magazin programındaki evlilik haberleri videolarını x2 hızda izledim sabah 5te. Çok müşkül durumdayım efendim
Yassy siyahi miymiş? :dSayın’a gerek yok, Mune Hanım Mune abla veya Mune demek kafi hangisini isterseniz öyle hitap edebilirsiniz
Gerçek kimlikleri asla paylaşmayacağımız gibi, bazı fake/troll üyeler dışında, ki onların da ifşasında bir takım kriterlerimiz var kimseyi ifşa etmeyiz üye gizliliğini korumakla yükümlüyüz çünkü.
Eki Görüntüle 3303376
Hadi ablacım hepiniz piste, enerjiniz fazla gelmiş atın rahatlayınAbla yap su guzelligi hergun sezen dinlerim sende at hoplaya hoplaya göbek atarım olur mu
Yahuu kurukafa müziklerine de razıyım da öğrenelim herkes rahatlasın bitsin su konu
Diyetteyim çok iyi geldi bu bende böyle zayiflicam bari ise yarasınHadi ablacım hepiniz piste, enerjiniz fazla gelmiş atın rahatlayın
Herkes yanındakini sıkı tutsun yazdım ben, kocasının kolunu tutan foto attı. Sonra kocasının kolunu tek çekip attı. Hatta borellus da ordaydı ben daha kaslıyım deyip bi foto da o attıKonu kaslıya nasıl evrilmişti o zaman? Beni de gaza getirip ceysınımın fotosunu anlık paylaştırmışlardı
Kızlara, altın kemer. Yoksa?Hadi ablacım hepiniz piste, enerjiniz fazla gelmiş atın rahatlayın
Herkes yanındakini sıkı tutsun yazdım ben, kocasının kolunu tutan foto attı. Sonra kocasının kolunu tek çekip attı. Hatta borellus da ordaydı ben daha kaslıyım deyip bi foto da o attı
Profil mesajıydı bu. Ben de denk gelmiştim.Bu hangi konuda oldu? Konuyu bulmak için kaslı diye arattim birinin yeşil gözlü kasli kocasi kufur edip kapiya koyuyormuş ama yesil.gozlu kasli oldugu icin ayrilamadigi konuya gittim
Bu durumda olmuştu sana durumlar önemli dedim.Bu hangi konuda oldu? Konuyu bulmak için kaslı diye arattim birinin yeşil gözlü kasli kocasi kufur edip kapiya koyuyormuş ama yesil.gozlu kasli oldugu icin ayrilamadigi konuya gittim
Yalnız bu da çok bomba konuymuş zamanın boşa gitmemiş.Bu hangi konuda oldu? Konuyu bulmak için kaslı diye arattim birinin yeşil gözlü kasli kocasi kufur edip kapiya koyuyormuş ama yesil.gozlu kasli oldugu icin ayrilamadigi konuya gittim
Bunu da hatırladımBu hangi konuda oldu? Konuyu bulmak için kaslı diye arattim birinin yeşil gözlü kasli kocasi kufur edip kapiya koyuyormuş ama yesil.gozlu kasli oldugu icin ayrilamadigi konuya gittim
Yalnız bu da çok bomba konuymuş zamanın boşa gitmemiş.
Özür dilerim bu video geldi aklıma ajsjjsIyi oldu biraz ona da güldüm. Eşimee inanilmaz sinirliyim şuan biseyler firlatasim var.
Kendimi oyun ve kk ile durduruyorum sakinlestiriyirum suan.
Bi de suçlu degil gibi surat asiyo konu açsam buna mi konu actin diyecekler ama patlicam.
Elli defa burnuma dikkat et diyorum. Burnumda estetik yok ama takintiliyim bi de dikkat etmiyor acitiyor da bilerek mi yapiyor anlamiyorum pat diye öpüyo burnuma bastirilmiş oluyor az once bisey gosteriyordu gulerken elini agzima kapatirken burnumun ucunu acitti gercekten bir tane patlatasim geliyor tam an. Şaka gibi yaciglik atcam