- 3 Eylül 2018
- 8.621
- 45.858
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.861
Kk’nin bazen topluca algıları kapanıyor bence asdlflflgkonuda niye herkes kadını gömmüş deve gibi kızın gelinlik giyip gelmesi neden bu kadar normal karşılanmış
hahahhhaha olabilir kızı kıskanmışsın diyen olmuş ya akıl tutulmasıKk’nin bazen topluca algıları kapanıyor bence asdlflflg
Bazen sadece canımız öyle ister.konuda niye herkes kadını gömmüş deve gibi kızın gelinlik giyip gelmesi neden bu kadar normal karşılanmış
Yani kim ister düğünde kazık kadar gelinlikli biri dolaşsın. Kıskançlıkla ne alaka. Ayrıca 13 yaşındaki kız gelinlik giymeye heves etmez ya. Sanki birinin parmağı var gibi işin içindehahahhhaha olabilir kızı kıskanmışsın diyen olmuş ya akıl tutulması
Kaynanasının görümcesinin kızı kocasının kuzeni yani hala kızı olmuyor mu yav? Bu kadar uzun tanıma ne gerek varmışkonuda niye herkes kadını gömmüş deve gibi kızın gelinlik giyip gelmesi neden bu kadar normal karşılanmış
kaynana gazlamış yazık çocuk da ne olduğunu bilmediğinden heves etmiş bunun kıskanmak değil kv şeytanlığını anlamak olduğunu anlamayan üyeleri cidden tebrik ederimYani kim ister düğünde kazık kadar gelinlikli biri dolaşsın. Kıskançlıkla ne alaka. Ayrıca 13 yaşındaki kız gelinlik giymeye heves etmez ya. Sanki birinin parmağı var gibi işin içinde
cıks söylemem dlfkgldf
Onu söyleyemiyoruz maalesef adldlflgşgcıks söylemem dlfkgldf
DM doluyor sonra kim kim görelim diyeOnu söyleyemiyoruz maalesef adldlflgşg
Ya ne insanlar var cık cık cık seni darlıyorlar mu bir de söyle söyle kim diyeDM doluyor sonra kim kim görelim diye
Ya ne insanlar var cık cık cık seni darlıyorlar mu bir de söyle söyle kim diye
Görelim mi gahvsshsjak yok artık racona ters. Ben daha çok ünlü ismi merak ettim, heç kim yerli desen çıkmadı yabancı desen çıkaramadım kim buDM doluyor sonra kim kim görelim diye
Haluk ergenç mi ldgklgkjiGörelim mi gahvsshsjak yok artık racona ters. Ben daha çok ünlü ismi merak ettim, heç kim yerli desen çıkmadı yabancı desen çıkaramadım kim buHaluk ergenç çorumlu
Andırıyor sanki. Yan sanayi gibi atanamamışı gibiSence benziyor mu sen gördün dzfklgjkfgji
Öyle çorba oldu işte h ile başlayanlarHaluk ergenç mi ldgklgkji
Allah Allah nasıl olur faslını geçmedik mi yahuGerçekten öyle çok değişik çok ilginç
Kız ne bileyim tam ikna oldum devil gelip yine şaşırttı beniAllah Allah nasıl olur faslını geçmedik mi yahuBu kadar sayfa sonra hala şaşırman ne kadar minnoş
Lisans Berkeley, kocasının adı Berke. Dan Brown da çok okudum. Bize şifre veriyor olmasın, kocasının adı Berk Eley olabilir miBerke yalandır kesin ya. Biri bana adım Berke dese pek inanmam
Lisans Berkeley, kocasının adı Berke. Dan Brown da çok okudum. Bize şifre veriyor olmasın, kocasının adı Berk Eley olabilir mi