- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.881
Atma sakın kocanı yoksa Bi tane enişteci çıkabilir.DM doluyor sonra kim kim görelim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atma sakın kocanı yoksa Bi tane enişteci çıkabilir.DM doluyor sonra kim kim görelim diye
Hay bakanın yeğenine.Lisans Berkeley, kocasının adı Berke. Dan Brown da çok okudum. Bize şifre veriyor olmasın, kocasının adı Berk Eley olabilir mi
Eki Görüntüle 3303308
Onu söyleyemiyoruz maalesef adldlflgşg
Ben eniştecilik olayının yaygın olduğunu düşünüyorum. Yüzde on bile az gelir.Atma sakın kocanı yoksa Bi tane enişteci çıkabilir.
Bakanın yeğeni Berke dünya evine girdiLisans Berkeley, kocasının adı Berke. Dan Brown da çok okudum. Bize şifre veriyor olmasın, kocasının adı Berk Eley olabilir mi
Eki Görüntüle 3303308
Tamamı yalan değil zaten. Eğitimi, mesleği ve kendi ailesiyle ilgili kısımlar yalanmış.gerçekten helal dolgu botox konuşuyoruz önce sonra atıyor kilo konuşuyoruz önce sonra atıyor nişanlısını atıyor hikayelerde kopukluk yok bizzat babasının adresini verip gönderiyor vala bu kız fake ise saygı duyarım
Hahahaha bu çok iyi ya Berke Ley de olabilir.Lisans Berkeley, kocasının adı Berke. Dan Brown da çok okudum. Bize şifre veriyor olmasın, kocasının adı Berk Eley olabilir mi
espri kaldırıyorum yahu, alıngan biri değilim şaka demene gerek yok, bir tek bel altı cıvık şakaları sevmem nasıl desem laubalilik sululuk paçalarından akan şakalara hele orada bir dur derim, yerinde ve dozunda espriler hayata renk katarAğız tadıyla iki dedikodu da yapamıyoruz aşk olsun ne sevisme var ne gıybet bıktım vallahi canıma tak etti
Şaka şaka sana demedim mune ablacım
O kadar var mıdır ya? Sıkıntı.Ben eniştecilik olayının yaygın olduğunu düşünüyorum. Yüzde on bile az gelir.
Lisans Berkeley, kocasının adı Berke. Dan Brown da çok okudum. Bize şifre veriyor olmasın, kocasının adı Berk Eley olabilir mi
Eki Görüntüle 3303308
Olabilir
Video kaldırılmışYaaaa neden olmasın ahajsjskms
Youtubedan izleniyor ama.Video kaldırılmış
espri kaldırıyorum yahu, alıngan biri değilim şaka demene gerek yok, bir tek bel altı cıvık şakaları sevmem nasıl desem laubalilik sululuk paçalarından akan şakalara hele orada bir dur derim, yerinde ve dozunda espriler hayata renk katar
Nerede kalmıştık gıybetiniz aktifler üzerinden olmasın kıtlarım
Bakan yeğeni diye diye aklıma bu filmi düşürdülerYoutubedan izleniyor ama.
Araştıran varsa 65. hükümet bakanlarını atlayın aklıma gelmişken yazayımBakan yeğeni diye diye aklıma bu filmi düşürdüler
Keşke ne bakanı olduğunu da söyleseymiş.Araştıran varsa 65. hükümet bakanlarını atlayın aklıma gelmişken yazayım