- 28 Şubat 2017
- 7.986
- 22.342
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.841
HahahahahhaHeheheh geçen benimki senin hayalindeki erkek tipi ne dedi. Ben de bir "ayu" olduğum için sensin aşkım demedim. Mehmet Günsür dedim.Adam yazık ama bu adamdaki hiçbir şey bende yok dedi üzüldü. Esas tipimin Tom olduğunu bilse küser herhalde
üff kapakHeheheh geçen benimki senin hayalindeki erkek tipi ne dedi. Ben de bir "ayu" olduğum için sensin aşkım demedim. Mehmet Günsür dedim.Adam yazık ama bu adamdaki hiçbir şey bende yok dedi üzüldü. Esas tipimin Tom olduğunu bilse küser herhalde
şizofreni seviyemAhahahah bi tane mühendis kız vardı eski nişanlısına takıktı, adam gitmiş öğretmen kız bulup evleniyordu falan, bu kız kendine 2.hesaptan küfür etmişti
Atma bence sıkıntı yaşarsın
Değildir bence. Buarada bu espiriyi yapmadan geçemicem. Sen de tam devil değilsin demek ki askdlflflf sassye kandığına göreİnş erkek değildir ben ona fotoğraf falan attım bayaaa
kız kanılmayacak gibi değil bana atılan bütün fotoları tarattım inceledim açık bulamadımDeğildir bence. Buarada bu espiriyi yapmadan geçemicem. Sen de tam devil değilsin demek ki askdlflflf sassye kandığına göre
Valla baya sistemli çalışmış helal.kız kanılmayacak gibi değil bana atılan bütün fotoları tarattım inceledim açık bulamadım
gerçekten helal dolgu botox konuşuyoruz önce sonra atıyor kilo konuşuyoruz önce sonra atıyor nişanlısını atıyor hikayelerde kopukluk yok bizzat babasının adresini verip gönderiyor vala bu kız fake ise saygı duyarımValla baya sistemli çalışmış helal.
attığı resimler doğru ama hikayelerde yalan olabilir mi? Rusça olayı falan gibigerçekten helal dolgu botox konuşuyoruz önce sonra atıyor kilo konuşuyoruz önce sonra atıyor nişanlısını atıyor hikayelerde kopukluk yok bizzat babasının adresini verip gönderiyor vala bu kız fake ise saygı duyarım
herkese farklı foto atıyormuşattığı resimler doğru ama hikayelerde yalan olabilir mi? Rusça olayı falan gibi
Bari herkese aynı foto at adkflflglherkese farklı foto atıyormuş
Ben de Kıvanç'ı aşşırı beğendiğim için misilleme yapıp "ben aslında esmer mavi gözlü hatun beğeniyordum ama sen beni kandırdın" diyor. Aylarca mahalledeki kedilerimi beslemek ayağına paket paket mama taşıyıp kanıma giren kendi değildi sanki.Heheheh geçen benimki senin hayalindeki erkek tipi ne dedi. Ben de bir "ayu" olduğum için sensin aşkım demedim. Mehmet Günsür dedim.Adam yazık ama bu adamdaki hiçbir şey bende yok dedi üzüldü. Esas tipimin Tom olduğunu bilse küser herhalde
Kimden bahsediyorsunuz, bana da söyleyinana haberi bilmem ama bazi magazin gazetelerine dergilerine düştüler
Bihter Ziyagil'li o kadar dram konuları var ki bilemedim.bir şey soracağım bir üye vardı kim bilmiyorum profil bihter ziyagildi konuları zinandayım falan gibi şeylerdi o üyenin çok acıklı bir evlilik hayatı vardı kimdi o
Tebrik ederim, çok sevindim.Biraz riskli bir kararla bebek denedik hemen hamile kaldim. Asla asla derken ben de hala tam olarak inanamiyorumHiperemezis gravidarum yasiyorum ilk 2 ay asla kendimde degildim, yanimda kocam konussa benim midem bulaniyordu lutfen sus diye konusturtmuyordum bile Birkac haftadir kendime gelmeye basladim, evden calismaya geri dondum, foruma da bakmaya basladim.
konuda niye herkes kadını gömmüş deve gibi kızın gelinlik giyip gelmesi neden bu kadar normal karşılanmış13 yaşında küçük gelin mi olur?
Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5...www.kadinlarkulubu.com
Buyrun
konuda niye herkes kadını gömmüş deve gibi kızın gelinlik giyip gelmesi neden bu kadar normal karşılanmış
Bulduğum yanlışmış arkadaşlar yeni bir bilgi aldım ona göre bakıcam şimdi yaşlandım resmen
Ben deGoogle--> berke adında yeğeni olan bakanlar--> Enter
kimYeni unuttu zalımın kızlar yüne sorup duracaklar jejejeje