- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.821
Hayırlısı olsun sizin için. Hamileliğine de sevindim.Cinsiyeti belli oldu mu?Yaa cok tesekkur ederimHamileligin ilk 2 ayi sadece kustugum ve surekli hastaneye serum atilmaya gittigim icin foruma da bakamadim. 12.haftadan sonra biraz daha iyiyim. Turkiye'deyiz ABD'ye tasiniyoruz vize islerimiz cok uzun suruyor bu defa sene sonuna kadar buralarda olacagiz sanirim. Sen nasilsin Calcifer? Oglan okula basladi mi?
adama sulanınca muhittin dellendi kaldırdı fotoyu kldjgkldfjg
AhahahahahSorun şu ki kocası kaslı değildi.
Geçenlerde seni aradı gözlerim, ismini arattım. Nerdeyse bir aydır girmiyordun siteye. İyi bari haber aldık.
kocami profilinden kaldırır mısın
Ya şimdi kazen diyince aklıma geldi belki bana çok kızacak ama bir konu vardı konuyu tam hatırlamıyorum ama site ile ilgili bişi biri kazeni sinirlendirdi diye kazen kadını ifşa etmiştiBen de seyi cok merak ediorum, simdi adini hatirlayamadigim hamile bi bayan burda resmen 10 sezonluk fake paylasim yapti, kocasi evden atmış, kayın tarafi full villain zaten, mahkeme çıkışlarında olaylar olaylar... Kadin baya da bi para topladi burdan ahahhaha hikayenin sonunda Kazen saçını başını yoluyodu allah kahretsin ben buna nasi çanak tuttum diye.hayatta hic biseye bu kadar uzun süre gulmedim bu dedigim olay 2010da falan oldu galiba ama hala daha hatirlayip hatirlayip gülerim.
O melek gibi kalbiyle gönülleri fethetmis kk nin dolandiricisina noldu acaba ya.
İnş erkek değildir ben ona fotoğraf falan attım bayaaaNasii ya sassy fake miymiş. Nesi fake nasıl fake erkek mi
Hayırlısı olsun sizin için. Hamileliğine de sevindim.Cinsiyeti belli oldu mu?
Bir başladı pir başladı benimkiFırtına estiriyor okulda
Fiziki olarak görüşmüşlerse eğer ve sassy yalansa milana yine haksız hepimiz keklendik sustu yok fiziki görüşmedi ve görüştüm diyorsa yine haksız yalancı çıkıyor bu sitede iki arkadaşım oldu biri emel telefonda falan konuştuk aylarca bütün konuları doğru mesela bilirim diğer otrera sosyal medyada ekliyiz benim ne olduğumu bilir ben onun ne olduğunu bilirim sakin hanımefendi biri ben terelelliSassy ile Milana’nın fiziki olarak görüştüklerini buluştuklarını biliyorum ben ama. Ya sassy milana’nın 2. Kişiliği ya da sassy sahte değil.
30 Sayfa geriden geliyorum.Aslında beyin cerrahi birinin karun kadar zengin olabileceğine de inanmıyorum. Bence gerçek sassy ile sozkonusu profun arasında öyle çok da bir sınıf farkı yoktur. Konularında zenginliğini abartmış olabileceğini düşünüyorum ama evet. Ama kendi fakirligimden de olabilir öyle bi hayatın olamayacağına inanmak. Yani bi doktorun o kadar zengin olması saçma gibi biraz.
Calci cidden dm de çok mesajlaştık hatta ben belki bdv dm kutusunu görüyor olabilir kıza ayıp diye çoğu mesajını sildim benimle dertleşti hatta bana dr lazım oldu babasına yönlendirdi bunun wp de dedikodusu dönmüş üye ismi vererek anlattı teselli ettim yani çok şaşırdım fake olmasınaDediler ki ımthedevil de bu konuda olmalı. Zamanında sassy iyi giydirmiş belki o bir şeyler biliyordur. Kimse etiketleyemedi ben etiketledim D:
Hayır benim gocam o.kocami profilinden kaldırır mısın
2. Yi zor kaldırıyordum 3. ÇıktıHayır benim gocam o.
Dm nin ss ini atsam suç mu yasak mı ?Calci cidden dm de çok mesajlaştık hatta ben belki bdv dm kutusunu görüyor olabilir kıza ayıp diye çoğu mesajını sildim benimle dertleşti hatta bana dr lazım oldu babasına yönlendirdi bunun wp de dedikodusu dönmüş üye ismi vererek anlattı teselli ettim yani çok şaşırdım fake olmasına
3 mu asdfg 3 milyon milyar :)2. Yi zor kaldırıyordum 3. Çıktı
Gerçekten yaşıyormuş gibi yaşamış ama biriside yazdı Rusça hakkinda hemen bir cevabı olduğu için ve inanıldığı için gözden kaçmışben gerçekten yaşadığım şeyleri unutuyorum bunlar kurguyu nasıl unutmuyo hayret. bu fotolar nerede
Heheheh geçen benimki senin hayalindeki erkek tipi ne dedi. Ben de bir "ayu" olduğum için sensin aşkım demedim. Mehmet Günsür dedim.2. Yi zor kaldırıyordum 3. Çıktı