KK Nostalji Treni 🫠

Hayırlısı olsun sizin için. Hamileliğine de sevindim.Cinsiyeti belli oldu mu?

Bir başladı pir başladı benimki Fırtına estiriyor okulda

Geçenlerde seni aradı gözlerim, ismini arattım. Nerdeyse bir aydır girmiyordun siteye. İyi bari haber aldık.

Biraz riskli bir kararla bebek denedik hemen hamile kaldim. Asla asla derken ben de hala tam olarak inanamiyorum Hiperemezis gravidarum yasiyorum ilk 2 ay asla kendimde degildim, yanimda kocam konussa benim midem bulaniyordu lutfen sus diye konusturtmuyordum bile Birkac haftadir kendime gelmeye basladim, evden calismaya geri dondum, foruma da bakmaya basladim.

Ya şimdi kazen diyince aklıma geldi belki bana çok kızacak ama bir konu vardı konuyu tam hatırlamıyorum ama site ile ilgili bişi biri kazeni sinirlendirdi diye kazen kadını ifşa etmişti sonra vaay kazen sen basıl bunu yaparsın diye 2 sayfa kazene yüklenip sonra hiçbişi olmamış gibi yolumuza devam etmiştik

Son düzenleme:
Bu konu o konu işte C Calcifer e çok kızıyorum ben ne güzel bu konudan habersiz yaşıyorum beni niye etiketliyorsun dua etse aklına gelcek üye değilim beni nerden buldun

Dediler ki ımthedevil de bu konuda olmalı. Zamanında sassy iyi giydirmiş belki o bir şeyler biliyordur. Kimse etiketleyemedi ben etiketledim D:

Hayırlısı olsun sizin için. Hamileliğine de sevindim.Cinsiyeti belli oldu mu?

Bir başladı pir başladı benimki Fırtına estiriyor okulda

Umarim cok mutlu bir egitim hayati olur

Haftaya kontrolum var muhtemelen belli olur. Ama esim beni doguma kadar cinsiyetini ogrenmeme konusunda ikna etmek uzere. Surpriz olsun istiyoruz ama dayanabilir miyiz bilmiyorum

Sassy ile Milana’nın fiziki olarak görüştüklerini buluştuklarını biliyorum ben ama. Ya sassy milana’nın 2. Kişiliği ya da sassy sahte değil.
Fiziki olarak görüşmüşlerse eğer ve sassy yalansa milana yine haksız hepimiz keklendik sustu yok fiziki görüşmedi ve görüştüm diyorsa yine haksız yalancı çıkıyor bu sitede iki arkadaşım oldu biri emel telefonda falan konuştuk aylarca bütün konuları doğru mesela bilirim diğer otrera sosyal medyada ekliyiz benim ne olduğumu bilir ben onun ne olduğunu bilirim sakin hanımefendi biri ben terelelli ben gerçek hayatta da böyleyim burada da ha bunun aksini bilip emin olup kimseyi uyarmayan yalancı bence

30 Sayfa geriden geliyorum.
Ortaokulda hoşlandığım çocuğa siz zengin misiniz diye sormuştum. Babası kasaptı
Şu yorumun zihnimin çöplüğünden bunu bulup çıkardı.

Dediler ki ımthedevil de bu konuda olmalı. Zamanında sassy iyi giydirmiş belki o bir şeyler biliyordur. Kimse etiketleyemedi ben etiketledim D:
Calci cidden dm de çok mesajlaştık hatta ben belki bdv dm kutusunu görüyor olabilir kıza ayıp diye çoğu mesajını sildim benimle dertleşti hatta bana dr lazım oldu babasına yönlendirdi bunun wp de dedikodusu dönmüş üye ismi vererek anlattı teselli ettim yani çok şaşırdım fake olmasına

C Calcifer
Dm nin ss ini atsam suç mu yasak mı ?

2. Yi zor kaldırıyordum 3. Çıktı
Heheheh geçen benimki senin hayalindeki erkek tipi ne dedi. Ben de bir "ayu" olduğum için sensin aşkım demedim. Mehmet Günsür dedim. Adam yazık ama bu adamdaki hiçbir şey bende yok dedi üzüldü. Esas tipimin Tom olduğunu bilse küser herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…