KK Nostalji Treni 🫠

Birde kendinde akciğer ya da beyin kanseri olduğunu demişti yurt dışında tedavi oldu vs. Bilkentte okuduğunu sevgilisininde bir komitede olduğunu hatta Yeni gelen öğrencilere hoşgeldin partisi filan organize ediyorlardi. Anasinida öldürmüştü en son , dalga amacli acilan konular var ama bu kadar olay örgüsü olan olayları nasil kurguluyorlar. Düğün günü babasının evi diye dubleks bir evdi yuvarlak dönen merdiven ve zenginlerin genelde giriste kocaman masa tarzı olan biseyde vardı gelinlikle baba evinden diye atmıştı. Balayında güya eşiyle yüzleri godunmesede fotolar atti,dilide iyimis ki şüphe uyandırmadi kanka tarzıydi bazılarıyla
ben gerçekten yaşadığım şeyleri unutuyorum bunlar kurguyu nasıl unutmuyo hayret. bu fotolar nerede

Bu topicte gerçekten numune olayları yazmaya çalıştım, hatta biri ile ilgili mune abla ile bile konuştuk.
Çoğu kişinin laf çevirmeye çalıştığı konuyu ben üstün körü yazdım geçtim, sonuçları oldu dedim ve o sonuçları yaşayan 1 kişi bile gelip ağzını açıp bisey demedi.
Dün akşam sassy konusunda da yazdım tadı kaçtı diye
Klavye delikanlılığı hoş birsey değil
Bu site bu kdr boş bir yermi diğer sekmede biri birsey anlatsın biz burada konuşalım. Olmamalı çok yanlış

Siz kimsiniz ve neden böyle bir açıklama yaptınız

Katibin Ruhu Katibin Ruhu etiketledigi icin, ona cevaben bir aciklama yaptim. Son actigim konuda babamin huysuzlugu ve aileciligi ile meslegini kafasinda birlestiremeyen bir uye oldu da, buraya da yazmis kendisi. Yoksa ben de cok hevesli degildim bunlari yazmaya. 😅

Katibin Ruhu Katibin Ruhu etiketledigi icin, ona cevaben bir aciklama yaptim. Son actigim konuda babamin huysuzlugu ve aileciligi ile meslegini kafasinda birlestiremeyen bir uye oldu da, buraya da yazmis kendisi. Yoksa ben de cok hevesli degildim bunlari yazmaya. 😅
Ben sizin Margaret Hamilton olduğunuzu bilmiyordum o konuda bugün aydınlandım🥲

Tamam şimdi oldu. Bir yanlışlık olmuş çünkü aktif üyelerle ilgili bu topikte konuşulması yasak

Ya Turkiye'de gercekten var boyle bir algi Katip. Benim ciddi ciddi atom parcalayan 😂 bir arkadasim her kahve ictigimizde kapat falina bakayim diyor. Gozumle goruyorum kizi ama o da mi fake yoksa??😂

@Mojo Dojo Casa iyice can sıkıcı olmaya basladin, bu konuda bir yorumunu daha gorursem sikayet edecegim. Vizyonsuzlugunu benim iyi kariyerli, iyi egitimli bir ailede buyumemin 'standart disi' oldugunu iddia ettigin icin vizyonunun bu kadarsa yapabilecegim bir sey yok dedim.

Ben de normal calisan, evli, hamile, ortalama bir hayat suren, elbette ki hem kendiyle hem de ailesiyle zaman zaman problemler yasayan bir insanim. Kurgu yazacak olsam babamin amcamin bize cat kapi gelme istegini kabul etmememden dolayi gunlerce surat asmasini mi yazarim Allah askina? 😂🙈

Fake'in de vizyonlusu lazim.
Sassy'in eski konusundaki üye biraz atmış tutmuş gibi bişey olmuş. Onu anlatmaya çalıştım. Ayrıca dööşmen. Hiç gerek yok.

Aa Hamilton musun sen. Ben de nerede bu kız diyordum. Seni gördüğüme sevindim. Hamilelik nasıl gidiyor ?

Yaa cok tesekkur ederim 💗 Hamileligin ilk 2 ayi sadece kustugum ve surekli hastaneye serum atilmaya gittigim icin foruma da bakamadim. 12.haftadan sonra biraz daha iyiyim. Turkiye'deyiz ABD'ye tasiniyoruz vize islerimiz cok uzun suruyor bu defa sene sonuna kadar buralarda olacagiz sanirim. Sen nasilsin Calcifer? Oglan okula basladi mi? 😊

X