- 28 Şubat 2017
- 7.986
- 22.341
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.801
ben gerçekten yaşadığım şeyleri unutuyorum bunlar kurguyu nasıl unutmuyo hayret. bu fotolar neredeBirde kendinde akciğer ya da beyin kanseri olduğunu demişti yurt dışında tedavi oldu vs. Bilkentte okuduğunu sevgilisininde bir komitede olduğunu hatta Yeni gelen öğrencilere hoşgeldin partisi filan organize ediyorlardi. Anasinida öldürmüştü en son , dalga amacli acilan konular var ama bu kadar olay örgüsü olan olayları nasil kurguluyorlar. Düğün günü babasının evi diye dubleks bir evdi yuvarlak dönen merdiven ve zenginlerin genelde giriste kocaman masa tarzı olan biseyde vardı gelinlikle baba evinden diye atmıştı. Balayında güya eşiyle yüzleri godunmesede fotolar atti,dilide iyimis ki şüphe uyandırmadi kanka tarzıydi bazılarıyla
Profilinde paylaşmış vaktinde.ben gerçekten yaşadığım şeyleri unutuyorum bunlar kurguyu nasıl unutmuyo hayret. bu fotolar nerede
pasif olduğu için profile giremedim e4ksik kaldım yaaaProfilinde paylaşmış vaktinde.
Ben de o zamanlar profil mesajlarını göremiyordum. Hep kaçırdımpasif olduğu için profile giremedim e4ksik kaldım yaaa
Siz kimsiniz ve neden böyle bir açıklama yaptınız
Ben sizin Margaret Hamilton olduğunuzu bilmiyordum o konuda bugün aydınlandımKatibin Ruhu etiketledigi icin, ona cevaben bir aciklama yaptim. Son actigim konuda babamin huysuzlugu ve aileciligi ile meslegini kafasinda birlestiremeyen bir uye oldu da, buraya da yazmis kendisi. Yoksa ben de cok hevesli degildim bunlari yazmaya.
Tamam şimdi oldu. Bir yanlışlık olmuş çünkü aktif üyelerle ilgili bu topikte konuşulması yasakKatibin Ruhu etiketledigi icin, ona cevaben bir aciklama yaptim. Son actigim konuda babamin huysuzlugu ve aileciligi ile meslegini kafasinda birlestiremeyen bir uye oldu da, buraya da yazmis kendisi. Yoksa ben de cok hevesli degildim bunlari yazmaya.
Ben sizin Margaret Hamilton olduğunuzu bilmiyordum o konuda bugün aydınlandım
Ben karıştırmıyordum oysa. Sizinki kitapların yanında olan profildi
Aa Hamilton musun sen. Ben de nerede bu kız diyordum. Seni gördüğüme sevindim. Hamilelik nasıl gidiyor ?
Sassy'in eski konusundaki üye biraz atmış tutmuş gibi bişey olmuş. Onu anlatmaya çalıştım. Ayrıca dööşmen. Hiç gerek yok.Ya Turkiye'de gercekten var boyle bir algi Katip. Benim ciddi ciddi atom parcalayanbir arkadasim her kahve ictigimizde kapat falina bakayim diyor. Gozumle goruyorum kizi ama o da mi fake yoksa??
@Mojo Dojo Casa iyice can sıkıcı olmaya basladin, bu konuda bir yorumunu daha gorursem sikayet edecegim. Vizyonsuzlugunu benim iyi kariyerli, iyi egitimli bir ailede buyumemin 'standart disi' oldugunu iddia ettigin icin vizyonunun bu kadarsa yapabilecegim bir sey yok dedim.
Ben de normal calisan, evli, hamile, ortalama bir hayat suren, elbette ki hem kendiyle hem de ailesiyle zaman zaman problemler yasayan bir insanim. Kurgu yazacak olsam babamin amcamin bize cat kapi gelme istegini kabul etmememden dolayi gunlerce surat asmasini mi yazarim Allah askina?
Fake'in de vizyonlusu lazim.
Neee ne zaman oldu bu ahhahHahhahahahahshzhzMuhittin eşi ile mesajlaşmasını paylaştı orada küçücük fotoyu büyütüp kocan kaslıymış dedi biri
ya bir şey soracağım sen gerçek katip misin?Neee ne zaman oldu bu ahhahHahhahahahahshzhz
adama sulanınca muhittin dellendi kaldırdı fotoyu kldjgkldfjgNeee ne zaman oldu bu ahhahHahhahahahahshzhz
Sorun şu ki kocası kaslı değildi.Neee ne zaman oldu bu ahhahHahhahahahahshzhz
kocami profilinden kaldırır mısınİnanamıyorum, Olivia antalyaya gideceğim eski kimliğim var fotom soluk diye bana kimliğini atmıştı, sence beni alirlar mi uçağa diye
Geçenlerde seni aradı gözlerim, ismini arattım. Nerdeyse bir aydır girmiyordun siteye. İyi bari haber aldık.
Aa Hamilton musun sen. Ben de nerede bu kız diyordum. Seni gördüğüme sevindim. Hamilelik nasıl gidiyor ?
Belki ikisi aynı profil bu da bir ihtimalBir de sassy fakese @yenGEnC in de dediği gibi milena da fake olmalı o halde.