KK Nostalji Treni 🫠

ben gerçekten yaşadığım şeyleri unutuyorum bunlar kurguyu nasıl unutmuyo hayret. bu fotolar nerede

Bu topicte gerçekten numune olayları yazmaya çalıştım, hatta biri ile ilgili mune abla ile bile konuştuk.
Çoğu kişinin laf çevirmeye çalıştığı konuyu ben üstün körü yazdım geçtim, sonuçları oldu dedim ve o sonuçları yaşayan 1 kişi bile gelip ağzını açıp bisey demedi.
Dün akşam sassy konusunda da yazdım tadı kaçtı diye
Klavye delikanlılığı hoş birsey değil
Bu site bu kdr boş bir yermi diğer sekmede biri birsey anlatsın biz burada konuşalım. Olmamalı çok yanlış

Siz kimsiniz ve neden böyle bir açıklama yaptınız

Katibin Ruhu etiketledigi icin, ona cevaben bir aciklama yaptim. Son actigim konuda babamin huysuzlugu ve aileciligi ile meslegini kafasinda birlestiremeyen bir uye oldu da, buraya da yazmis kendisi. Yoksa ben de cok hevesli degildim bunlari yazmaya.

Ben sizin Margaret Hamilton olduğunuzu bilmiyordum o konuda bugün aydınlandım

Tamam şimdi oldu. Bir yanlışlık olmuş çünkü aktif üyelerle ilgili bu topikte konuşulması yasak

Sassy'in eski konusundaki üye biraz atmış tutmuş gibi bişey olmuş. Onu anlatmaya çalıştım. Ayrıca dööşmen. Hiç gerek yok.

Aa Hamilton musun sen. Ben de nerede bu kız diyordum. Seni gördüğüme sevindim. Hamilelik nasıl gidiyor ?

Yaa cok tesekkur ederim Hamileligin ilk 2 ayi sadece kustugum ve surekli hastaneye serum atilmaya gittigim icin foruma da bakamadim. 12.haftadan sonra biraz daha iyiyim. Turkiye'deyiz ABD'ye tasiniyoruz vize islerimiz cok uzun suruyor bu defa sene sonuna kadar buralarda olacagiz sanirim. Sen nasilsin Calcifer? Oglan okula basladi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…