- Konu Sahibi feliscatus
- #3.781
Mesaj düzenlendi :)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstasi çok keyifli mini mini videolardan diziye evirdi , başka karakterleri de keyifli
Dedikodulara yetişemiyorum diye şey ettim aslında
1-2 Mune geldi, 3-4 profilini ört, 5-6 yersin banı, 7-8 uyarıyorum son kez, 9-10 laf atmalara son.
Hani diyorum aranızda uyarıları anlamayanlar var, yolun sonu karanlık.
mesaj düzenlendi
Onun konularında toplu kıyım gerçekleşiyor diyorlardı inanmıyordum. Geçen konu açmıştı bayağı kişi banlandık.Hani biriyle buluşacaktı da bıyıklarımı aldım, ağda vs. yaptım yazmıştı bir üye. O bıyık mevzusu bayağı bir yazıldı diye hatırlıyorum.
Aktifmiş canım. :) Mesajı düzenledim.Onun konularında toplu kıyım gerçekleşiyor diyorlardı inanmıyordum. Geçen konu açmıştı bayağı kişi banlandık.
Keşke alıntı yapmasaydımAktifmiş canım. :) Mesajı düzenledim.
Alıntıyı da duzenleyebilirsin zannımca.Keşke alıntı yapmasaydım
DüzenledimAlıntıyı da duzenleyebilirsin zannımca.
Son sezonu dört gözle bekliyorum. Serena bir cadıdır.Bluda the handmaids tale var onu da izleyin.
Kraliyet, hanedanlık, paşa vs ailesinden gelmiyorsa anne ve babanın mesleğinin ne önemi var ki? Üst düzey denilen aileleri gördükçe gözümde fazla büyüttüğümü fark ettim. Çok da prestijli bir durum değil benim için.Biliyorum o konuyu. Sassy gibi anne babası üst düzey görevlerde olunca ben de şaşırdım.
Yok Sassy olayını yeni duyunca, ondaki birtakım şeyler detaylar vs. gözüme batmaya başladı. Fake alarmı gibi düşün, gidişatı vs. ölçüyorum.Kraliyet, hanedanlık, paşa vs ailesinden gelmiyorsa anne ve babanın mesleğinin ne önemi var ki? Üst düzey denilen aileleri gördükçe gözümde fazla büyüttüğümü fark ettim. Çok da prestijli bir durum değil benim için.
Prestij sahibi olsa ailesi, ki öyle bir arkadaşım vardı ergenken, hiç umursayıp da ailesini ve yaşantısını kurcalamamıştım. Görgüsüz gibi arada bahsini geçirseydi arkadaşlık da etmezdim.
Eşimin babası kendi şehrinde tanınan bir avukat ama biz düğünden eve arabaya kadar her şeyi kendimiz yaptık. Bence de çok matah konular değil bunlar.Kraliyet, hanedanlık, paşa vs ailesinden gelmiyorsa anne ve babanın mesleğinin ne önemi var ki? Üst düzey denilen aileleri gördükçe gözümde fazla büyüttüğümü fark ettim. Çok da prestijli bir durum değil benim için.
Prestij sahibi olsa ailesi, ki öyle bir arkadaşım vardı ergenken, hiç umursayıp da ailesini ve yaşantısını kurcalamamıştım. Görgüsüz gibi arada bahsini geçirseydi arkadaşlık da etmezdim.
Valla başka bir üye gibi. Adamcağızin eli vardı kenarda yok o başka bir şeyi diyip durduAaa öyle mi aklım da öyle kalmış
Ahahah nick değiştirmiş fark etmedim, R Rosalind Franklin . Anlamıyorum yurt dışında yaşayan, akademik kariyeri olan insanların kaynanası yok mu, ailevi meseleleri yok mu?
R ile başlayan biri sandım ben doğrudur o zaman msspare de dediğine göre öyledirOydu. Görüntülü konuşurken arkada dildo gibi bir şey vardı. ama o aktif olduğu için konuşmayalım
Biliyorum o konuyu. Sassy gibi anne babası üst düzey görevlerde olunca ben de şaşırdım.
Rosa ben bu konudan gercekten cok sıkıldım. Bir ust mesajda aciklama da yaptim. Benim onceki IP'mde yasadigim ulke de su an Turkiye'de oldugum da hepsi bulunabilir.
Iyi kariyeri olan insanlarin es, aile, kayinaile problemi olmadigini mi saniyorsunuz? Bu cok buyuk bir yanilgi. Yazdigin uyenin olayini bilmiyorum ama eger zaten bunun bir onemi olsaydi BDV'ye egitim seviyesi sarti getirilirdi.
Gercekten dunyanin en basit ve herkesin basina gelecek bir konuda boyle dusunen birkac kisi olmasi bile beni cok sasirtiyor. Kurgu yazacak olsam her 10 evden 8'inde gerceklesebilecek bir olayi mi yazarim? Mesela bildigim kadariyla sen ogretmensin, o zaman sen de sevgilinle bir sorun yasadiginda ogretmensin nasil iliskini yonetemiyorsun mu diyeyim?
Bu aciklamayi yapmam bile o kadar gereksiz ki aslinda...Neyse.
Rosalind hanım yorumunuz üzerinden bu topic ile alakalı birkaç şey yazmak istiyorum.Ya Turkiye'de gercekten var boyle bir algi Katip. Benim ciddi ciddi atom parcalayan bir arkadasim her kahve ictigimizde kapat falina bakayim diyor. Gozumle goruyorum kizi ama o da mi fake yoksa??
Pumpkin Pie iyice can sıkıcı olmaya basladin, bu konuda bir yorumunu daha gorursem sikayet edecegim. Vizyonsuzlugunu benim iyi kariyerli, iyi egitimli bir ailede buyumemin 'standart disi' oldugunu iddia ettigin icin vizyonunun bu kadarsa yapabilecegim bir sey yok dedim.
Ben de normal calisan, evli, hamile, ortalama bir hayat suren, elbette ki hem kendiyle hem de ailesiyle zaman zaman problemler yasayan bir insanim. Kurgu yazacak olsam babamin amcamin bize cat kapi gelme istegini kabul etmememden dolayi gunlerce surat asmasini mi yazarim Allah askina?
Fake'in de vizyonlusu lazim.