- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.761
İlk bölüm bana da sıkıcı gelmişti ama sonradan acayip sarıyor. Bi de tavsiyem dublajlsız, orijinal diliyle izlenmesi, dublaj mahvediyor çoğu yapımı.onun ilk iki bölümü hiç sarmadı beni ya o kadarda övüldü popüler oldu
biraz daha sabredip izlemeli miyim yoksa sarmadıysa bırak mı dersin
izlemediiiiiimLost of us kesin izlemişsindir. Verdiğim parayı sonuna kadar haketti.
İnstasi çok keyifli mini mini videolardan diziye evirdi , başka karakterleri de keyifliaşk kadınlar hepimiz burdayken size bir şey söylemek istiyorum
blutv de prens diye bir dizi var inanmazsınız 8 kere tekrar izledim
hani böyle çerez diziniz olur yemek yerken izlersiniz ya avrupa yakası gibi aynı o tarz tarihi komedi bi göz atın blutv si olmayan bana mesaj atsın ben size kullanıcı adı şifre veririm
Konusu öldürücü bir mantar salgını ve bu salgından kaçan bir yetişkin ve çocuğun mecrası.izlemediiiiiimkonu ne
Çok haset bir pink hanımpink hanım:)
Bilmiyorum yorum yapmıyorum artıkNeden acaba şikayet ediyo uyanık geçinen vatandaşlar
1-2 Mune geldi, 3-4 profilini ört, 5-6 yersin banı, 7-8 uyarıyorum son kez, 9-10 laf atmalara son.
Hani diyorum aranızda uyarıları anlamayanlar var, yolun sonu karanlık.
Müdür yardımcısı hoşgeldinUslu durun azcık ikinci uyarı gelmiş yormayın muduremizi
Dedikodulara yetişemiyorum diye şey ettim aslındaMüdür yardımcısı hoşgeldin
Ahretliğim geldi tikkat tikkatttttt
1-2 Mune geldi, 3-4 profilini ört, 5-6 yersin banı, 7-8 uyarıyorum son kez, 9-10 laf atmalara son.
Ağız tadıyla iki dedikodu da yapamıyoruz aşk olsun ne sevisme var ne gıybet bıktım vallahi canıma tak etti
Burada sevişen mi var sürtünen bir tayfa var arada bir gelip gidiyorlarAğız tadıyla iki dedikodu da yapamıyoruz aşk olsun ne sevisme var ne gıybet bıktım vallahi canıma tak etti
Şaka şaka sana demedim mune ablacım
İşte yok nasıl bı yokluktayim anlayinBurada sevişen mi var sürtünen bir tayfa var arada bir gelip gidiyorlar
Aklıma düğünlerde söylenen söz var ya bir anda oluyor kısmet bu işler demek geldiİşte yok nasıl bı yokluktayim anlayin
Biliyorum o konuyu. Sassy gibi anne babası üst düzey görevlerde olunca ben de şaşırdım.Ben gecenlerde farklı bir konudan dolayı kendisine kurgu yazdigini söyledim beni vizyonsuz olmakla suçladı
aşk kadınlar hepimiz burdayken size bir şey söylemek istiyorum
blutv de prens diye bir dizi var inanmazsınız 8 kere tekrar izledim
hani böyle çerez diziniz olur yemek yerken izlersiniz ya avrupa yakası gibi aynı o tarz tarihi komedi bi göz atın blutv si olmayan bana mesaj atsın ben size kullanıcı adı şifre veririm