- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.561
bu kk dan ne entrikali diziler çıkarkitap gibi oku oku bitmiyor
Yok son seneler de her aya bir kitap hedefi koydum 3 seneye yakın hiç kitap okumadığımı farkettim öncesiİki sayfa kitap oku desem okumaz zamanım yok dersin burada gelip 178 sayfa okuyorsun püüüüüü
Kazık yemişsiniz. Filede 9 teleydi dünAbla artık bim ve a101 zengin kesim marketi oldu aJKHJAHADDA
Dün 16 tl gördüm filiz makarnayı.
Sepete atarken çok zengin hissettim.
Gardellaya dil uzatıp geçtim düşün.
Hayırlı olsunGidimde yeni süpürgemle evi halledeyim görüşürüz
Keşkeama bu süpürge uzun zamandır radarımda. Çift bataryalı olması tercih nedenim. Klima taksiti bitsin alacağım.
Evet KLİMAM VAR pis fakirler
İmamla ilgili bir espri mi geliyor acep ahsnsjsSana kötü bi haberim var
Kocam ev erkeği :) koca mesleği paylaşacak kadar bile benimseyemedim asdffKocan ne iş yapıyor ona göre paylaşalım dkfhjdkjf
Kocam ev erkeği :) koca mesleği paylaşacak kadar bile benimseyemedim asdff
Kahretmesin ki bazıları bende duruyor lfgkjlfgBurada atılan garip fotolar danda konuşalım neler gördük buralarda
Bakın lekeme rengi niye böyle deyip atanlar vardı ya ne iğrençBurada atılan garip fotolar danda konuşalım neler gördük buralarda
Biz göz banyosu yaptık sende nasıl duruyor kiKahretmesin ki bazıları bende duruyor lfgkjlfg
Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum idkjBiz göz banyosu yaptık sende nasıl duruyor ki
Ergen kızının memitolarinı atmıştı biri denk geldiğim en garip fotolardan biriydi cinsel organ fotoları da vardıBakın lekeme rengi niye böyle deyip atanlar vardı ya ne iğrenç
En fazla merak ettiğim ayak parmağı barındıran foto ahhahahahaBurada atılan garip fotolar danda konuşalım neler gördük buralarda
Koca parası yemeyi seviyorsan sende bizdensinSüpürge linki alırım bir dal, bu kadar takmamin nedeni toz alerjim var ve coştu nefes alabilmek adına yoksa sizler kadar zengin diilimgariban memurum ama kocam var asdf
Ergen diyince aklıma geldi. Kaç gösteriyorum diyen bir kız vardı ne zamandır gelmiyorErgen kızının memitolarinı atmıştı biri denk geldiğim en garip fotolardan biriydi cinsel organ fotoları da vardıtek taşını atan da var