- 1 Aralık 2021
- 12.033
- 40.385
- 34
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.581
en son ben tavsiye verdim belki uygulamıştır işe yaradıysa gelmiyordurErgen diyince aklıma geldi. Kaç gösteriyorum diyen bir kız vardı ne zamandır gelmiyorsürekli foto atıyordu.
Ekmek yapma makinemde var demiş mıydımTeyzemin ekmek yapma makinesi vardı kuzenimle bozduk
eski bir üye var dı adaşım limon yani o sandım ilk seni nick değiştirdi o mu diye baktımKoca parası yemeyi seviyorsan sende bizdensinPhilips XC7043/01 Speedpro Max Dik Şarjlı Elektrikli Süpürge Fiyatı ve Özellikleri
Daha uygun fiyatta satan sitelerde var bilgin olsundenk geldi diye burdan attım.
Ne tavsiyesi yüzüne yaşlandırıci maske falan mıen son ben tavsiye verdim belki uygulamıştır işe yaradıysa gelmiyordur
Rutin güzelsin zaten takmamaya çalış tavsiyesiNe tavsiyesi yüzüne yaşlandırıci maske falan mı
EtkilendimRutin güzelsin zaten takmamaya çalış tavsiyesi
:) Kocasının sırtını çekip atmıştı biri, izler vardı sırtında adamın. Ne izi olduğunu tartışmıştık.Burada atılan garip fotolar danda konuşalım neler gördük buralarda
Yaaa evettt:) Kocasının sırtını çekip atmıştı biri, izler vardı sırtında adamın. Ne izi olduğunu tartışmıştık.
İnşallah sevicem :)Koca parası yemeyi seviyorsan sende bizdensinPhilips XC7043/01 Speedpro Max Dik Şarjlı Elektrikli Süpürge Fiyatı ve Özellikleri
Daha uygun fiyatta satan sitelerde var bilgin olsundenk geldi diye burdan attım.
Tabi o zaman erkek sırtı görüp yürüyen yoktu:) Kocasının sırtını çekip atmıştı biri, izler vardı sırtında adamın. Ne izi olduğunu tartışmıştık.
Siklon süpürgelerde hepa filtresi var. Biz ondan kullanıyoruz. Kullandığın gibi boşaltınca koku da yapmıyor.Süpürge linki alırım bir dal, bu kadar takmamin nedeni toz alerjim var ve coştu nefes alabilmek adına yoksa sizler kadar zengin diilimgariban memurum ama kocam var asdf
Üniforma havası bu. Gerisi yok. Nadiren yakışıklı polis gördüm. Kıyafet ve duruş sebebiyle karizmaları var sadece.Yunus polislerin %70 öyle ama. Bütün kızlar bize aşık havasında dfgkşflkh
Lastik diyen mi tırnak diyen mi, artırıp kırbaç diyen miYaaa evetttpozisyon hesaplaması falan yapmıştık shajajsj
Adam üstte diyenler +1 çok kötü düşüncelerdesiniz adam kurdeşen olmuştuYaaa evetttpozisyon hesaplaması falan yapmıştık shajajsj
Aşko öyle yürünecek gibi değildi bence yaTabi o zaman erkek sırtı görüp yürüyen yoktu
Klima bende de var
Yok değilim. Limoncu diyorlar onu mu diyorsun acaba?eski bir üye var dı adaşım limon yani o sandım ilk seni nick değiştirdi o mu diye baktım
Yok artıkErkek cinsel organinini terliğe sokup foto atan vardi ayağim diye, hatirlayan var mi?